
Σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου, στην εκπομπή Real View στο Open, οι τέσσερις παρουσιάστριες σχολίασαν τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη μετά τη δικαστική της δικαίωση για την υπόθεση revenge porn.Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε τόσο στα εννέα χρόνια που κράτησε όλη αυτή η υπόθεση, όσο και στην έντονη κριτική που συνεχίζει να δέχεται η γνωστή influencer, ακόμη και μετά την απόφαση για τους δύο κατηγορούμενου…
Σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου, στην εκπομπή Real View στο Open, οι τέσσερις παρουσιάστριες σχολίασαν τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη μετά τη δικαστική της δικαίωση για την υπόθεση revenge porn.
Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε τόσο στα εννέα χρόνια που κράτησε όλη αυτή η υπόθεση, όσο και στην έντονη κριτική που συνεχίζει να δέχεται η γνωστή influencer, ακόμη και μετά την απόφαση για τους δύο κατηγορούμενους.
Τα σχόλια στο Real View για την Ιωάννα Τούνη
Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για τη δύσκολη διαδρομή που πέρασε η Ιωάννα Τούνη, λέγοντας: «Δεν μπορώ καν να διανοηθώ πώς είναι τα 9 χρόνια, 9 χρόνια αναμονής, αγωνίας, έκθεσης, πυρά. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι η δικαίωση μετά από αυτό, 9 χρόνια αναμονής και μετά να πάρεις αυτό που ήθελες. Ξεκινάει μια άλλη ζωή».
Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου στάθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη μετά τη δικαίωση, εκφράζοντας την ενόχλησή της: «Δεν την άφησαν τη γυναίκα να χαρεί, δεν πέρασε ένα 24ωρο να απολαύσει αυτή τη νίκη της. Υπάρχουν πολλά σχόλια στο διαδίκτυο που γράφουν από κάτω κουταμάρες. Έχει λάβει βιτριολικά σχόλια αυτή η γυναίκα. Αφήστε την να χαρεί με τους φίλους που είδαμε ότι έχει κάνει οικογένεια. Ήταν τόσοι άνθρωποι εκεί μαζί της και δεν έχει φύγει ούτε ένας».
Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι για την υπόθεση του revenge porn οι δύο κατηγορούμενοι – Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν
Στη συνέχεια, η Ελίνα Παπίλα αναφέρθηκε στη μεγάλη καθυστέρηση των δικαστικών διαδικασιών, επισημαίνοντας ότι αυτό μπορεί να αποθαρρύνει τα θύματα από το να φτάσουν την υπόθεσή τους μέχρι το τέλος.
«Δεν γίνεται να περνάνε 9 χρόνια. Πήγαν και άσκησαν έφεση, όπως έχουν το δικαίωμα, οπότε πόσα χρόνια ακόμα για το Εφετείο; Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει αντίστροφα. Να το βλέπει κάποιος και να λέει “κοιτάξτε, δικαιώθηκε η Ιωάννα, και εγώ θέλω να πάω για ένα δικό μου revenge porn”. Βλέπει τη διαδικασία αυτή για να έρθει δικαίωση και είναι μεγάλο αγκάθι τα 10+ χρόνια για να δικαιωθεί ένας άνθρωπος. Πέρα από τη δημοσιότητα, πιο πολύ παίζει το ψυχικό σθένος και τα χρήματα, παιδιά…», σημείωσε.
