Χαϊδάρι: Τι συνέβη δευτερόλεπτα πριν την πτώση της 13χρονης;

20 Απριλίου, 2026


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την πτώση της 13χρονης μαθήτριας σε σχολείο στο Χαϊδάρι, το πρωινό της 20ης Απριλίου. Η νεαρή βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων – Αγία Σοφία», αφού προηγουμένως διασωληνώθηκε στο Αττικόν. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την πτώση της 13χρονης μαθήτριας σε σχολείο στο Χαϊδάρι, το πρωινό της 20ης Απριλίου. Η νεαρή βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδω…


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την πτώση της 13χρονης μαθήτριας σε σχολείο στο Χαϊδάρι, το πρωινό της 20ης Απριλίου. Η νεαρή βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων – Αγία Σοφία», αφού προηγουμένως διασωληνώθηκε στο Αττικόν.

Το χρονικό της πτώσης της 13χρονης στο Χαϊδάρι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την πτώση της 13χρονης μαθήτριας σε σχολείο στο Χαϊδάρι, το πρωινό της 20ης Απριλίου. Η νεαρή βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων – Αγία Σοφία», αφού προηγουμένως διασωληνώθηκε στο Αττικόν.

Το χρονικό της πτώσης της 13χρονης στο Χαϊδάρι

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως σχετικά με την πτώση της 13χρονης από μπαλκόνι του πρώτου ορόφου σε σχολείο στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια φέρεται να ένιωσε ζαλάδα, να έχασε την ισορροπία της πάνω στο κάγκελο και να κατέληξε στο προαύλιο.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονη αναστάτωση στους συμμαθητές της, οι οποίοι αποχώρησαν νωρίτερα από το 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου μετά το συμβάν. Από αύριο, στο σχολείο θα βρίσκονται ψυχολόγοι για την υποστήριξη των μαθητών που έχουν επηρεαστεί από το γεγονός.

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα από τη διευθύντρια και μετέφερε τη μαθήτρια στο κοντινότερο νοσοκομείο, το Αττικό, όπου και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή, καθώς έχει υποστεί εγκεφαλικό οίδημα και κάταγμα στη λεκάνη, και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά από την κλήση.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.