Σπάραξε η Νικολέττα Ράλλη: «Αν δεν είχα το παιδί δεν θα ήμασταν μαζί με τον Μιχάλη» – «Ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου»

9 Μαΐου, 2025


Το πρωί της Παρασκευής 9/5, η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής στην Φαίη Σκορδά. Μίλησε για την γέννηση της κόρης της και τα ψυχολογικά τραύματα που ήρθαν στην επιφάνεια, δημιουργώντας της σκέψεις μέχρι και να κάνει κακό στον εαυτό της, σπαράζοντας στο κλάμα.Αρχικά, με αφορμή το γεγονός πως έχει πολλά χρόνια να δουλέψει στην τ…


Το πρωί της Παρασκευής 9/5, η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής στην Φαίη Σκορδά. Μίλησε για την γέννηση της κόρης της και τα ψυχολογικά τραύματα που ήρθαν στην επιφάνεια, δημιουργώντας της σκέψεις μέχρι και να κάνει κακό στον εαυτό της, σπαράζοντας στο κλάμα.

Η συνέντευξη της Νικολέττας Ράλλη στο Buongiorno

Αρχικά, με αφορμή το γεγονός πως έχει πολλά χρόνια να δουλέψει στην τηλεόραση, σημείωσε: «Στο OPEN ήταν μία εκπομπή που την έχω σβήσει εντελώς γιατί δεν ήταν μία καλή εμπειρία για εμένα, όχι για το κανάλι. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες, αλλά η καλύτερη συνεργασία ήταν εκείνο το καλοκαίρι με τον Νίκο Παρτσώλη… και έχουν περάσει 7 χρόνια».

Και έπειτα ήρθε η ερώτηση της Φαίης Σκορδά για την ζωή με την κόρη της, από την οποία ξεκίνησαν όλα: «Η μικρή θα γίνει 5 χρονών τον Ιούνιο. Απίστευτο πως περνάνε τα χρόνια. Όλα είναι τέλεια. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα που ζω, με την καμία. Όταν έμεινα έγκυος και γέννησα ήταν η πρώτη καραντίνα και όλοι νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Όταν η μικρή πήγε δύο μου ήρθε μία πρόταση κα είχα ανάγκη να δουλέψω, αλλά τώρα που κοντεύει 5 το παιδί φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει με την μάνα του και ότι είχε την μαμά δίπλα το πολύ κοντά. Είχε αντίκτυπο, έχασα κάποια πράγματα και άλλαξε η αντίληψή μου, φαίνεται ότι η καλύτερη μου φίλη πια είναι μία 5χρονη.

Δεν ήταν η απόλυτη συνειδητή επιλογή, με οδηγούσε η κατάσταση. Είναι τι σου ταιριάζει και τι μπορείς να κάνεις. Εγώ θαυμάζω γιατί είναι απίστευτο το ότι ένα παιδί που θέλει 5 ώρες να ντυθεί το πρωί και εγώ δεν είμαι με το ρολόι στο χέρι ότι πρέπει να φύγω για δουλειά. Θέλει τεράστια ψυχραιμία και σκέφτομαι πάντα τις γυναίκες που πρέπει να είναι κάπου. Είναι απίστευτα δύσκολο», εξομολογήθηκε και συνέχισε μα δάκρυα στα μάτια:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.