Δεν τον βρήκε νεκρό η σύντροφός του: Ανατροπή με τον θάνατο του Γαλανού – Αποκάλυψη για τις τελευταίες του στιγμές – Είχε να δώσει σημεία ζωής μέρες

21 Μαΐου, 2025


Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Γαλανού.Ο Νίκος Γαλανός διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο το 2001, ωστόσο το είχε ξεπεράσει. Πριν από σχεδόν 4 χρόνια, ο καρκίνος επανήλθε και αμέσως ο Νίκος Γαλανός ξεκίνησε να δίνει τη μάχη του με χημειοθεραπείες. Όταν κατάλαβε ότι ο οργανισμός του άρχισε να καταβάλλεται, ζήτησε από τους δημιουργούς της σειράς που πρωταγωνιστο…


Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού Νίκου Γαλανού.

Ο Νίκος Γαλανός διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο το 2001, ωστόσο το είχε ξεπεράσει. Πριν από σχεδόν 4 χρόνια, ο καρκίνος επανήλθε και αμέσως ο Νίκος Γαλανός ξεκίνησε να δίνει τη μάχη του με χημειοθεραπείες. Όταν κατάλαβε ότι ο οργανισμός του άρχισε να καταβάλλεται, ζήτησε από τους δημιουργούς της σειράς που πρωταγωνιστούσε, τη “Γη της ελιάς” να απέχει για κάποιο διάστημα από τα γυρίσματα, κι έτσι τον περασμένο Ιανουάριο σταμάτησε τη συμμετοχή του.

Οι παραγωγοί σεβάστηκαν την επιθυμία του, χωρίς ωστόσο να “εξαφανίσουν” το ρόλο του από τη δημοφιλή σειρά, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευαν ότι ο Νίκος Γαλανός θα αναρρώσει και θα επιστρέψει. Το ίδιο άλλωστε ήθελε και ο ίδιος.

Οι τελευταίες στιγμές του Νίκου Γαλανού

Το πρωί της Τρίτης 20/5, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε τα συλλυπητήρια της, μέσα από το Happy Day λέγοντας: “Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ο καλλιτεχνικός κόσμος και εμείς στεναχωρηθήκαμε. Έδινε μια μάχη δύσκολη που ήταν κρυφή. Δεν είχε προετοιμαστεί ο κόσμος. Νιώθαμε ότι είχε πολλά χρόνια μπροστά του. Μετά το θάνατό του μάθαμε ότι έδινε μια δύσκολη μάχη”.

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε πως τη σορό του βρήκε η γυναίκα που τον βοηθούσε στις δουλειές, ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής κάποιες ημέρες.

“Έδινε τη μάχη τον τελευταίο χρόνο. Σεβάστηκαν όλοι την επιθυμία του. Αποχώρησε από την σειρά Η γη της ελιάς, στη μέση της σεζόν. Δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Οι άνθρωποι είχαν την αίσθηση ότι σαν να τους αποχαιρετά. Είχε να δώσει σημεία ζωής κάποιες ημέρες. Επειδή ήταν άνθρωπος μοναχικός πίστευαν ότι ήθελε να απομονωθεί. Πληροφορίες μου λένε ότι τον βρήκε η γυναίκα που τον βοηθούσε σε κάποιες δουλειές στο σπίτι, χθες. Επιβεβαίωσα την είδηση από τη Νίκη Παληκαράκη. Με παρακάλεσε να μην βγει, δεν ήθελε της το είχε ζητήσει. Ήθελε πάντοτε να διανύει ένα βίο λιτό και σεμνό”, είπε χαρακτηριστικά για τον θάνατο του Νίκου Γαλανού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.