«Είμαι πραγματικά συγκινημένη»: Μεγάλη συγκίνηση στα 43 για την Έλενα Παπαρίζου – Χαμός από ευχές κάτω από την ανάρτηση

24 Μαΐου, 2025


Μια επίσκεψη γεμάτη δύναμη, τρυφερότητα και στήριξηΜια επίσκεψη γεμάτη συναίσθημα και βαθιά συμβολικό χαρακτήρα πραγματοποίησε η Έλενα Παπαρίζου στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, σκορπίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μαχητές και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στη στήριξη του πολύτιμου έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».Η δημοφιλής τραγουδίστρια …


Μια επίσκεψη γεμάτη δύναμη, τρυφερότητα και στήριξη

Μια επίσκεψη γεμάτη συναίσθημα και βαθιά συμβολικό χαρακτήρα πραγματοποίησε η Έλενα Παπαρίζου στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, σκορπίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μαχητές και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στη στήριξη του πολύτιμου έργου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε να επισκεφθεί το νοσοκομείο, με αφορμή τη συμμετοχή της στη μεγάλη συναυλία της Diana Ross, που θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 16 Ιουλίου 2025, και της οποίας μέρος των εσόδων θα ενισχύσει τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Κατά την άφιξή της, την υποδέχτηκαν με θέρμη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, κ. Μανώλης Παπασάββας, και εκπρόσωποι του Σωματείου, ανάμεσα στις οποίες οι Αλίνα Μινέττα, Ελένη Σαμαρά, Μελίνα Δασκαλάκη και Ντόρα Δημοπούλου.

Η Έλενα Παπαρίζου περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, συνομίλησε με παιδιά και γονείς, φωτογραφήθηκε μαζί τους και εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη γενναιότητα που επιδεικνύουν. Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική δήλωση, ανέφερε: «Είμαι πραγματικά συγκινημένη να αποτελώ κομμάτι αυτού του σπουδαίου έργου και να μπορώ και εγώ να χαρίσω ελπίδα σε αυτά τα παιδιά που είναι πραγματικοί ήρωες και μαχητές. Δίνουμε ραντεβού τον Ιούλιο στο Καλλιμάρμαρο, στη συναυλία της Diana Ross, στηρίζοντας τον σπουδαίο αυτό σκοπό».

Έμπρακτη υποστήριξη από τη μουσική και την επιχειρηματική κοινότητα

Στην επίσκεψη παρευρέθηκε και ο Gerald Krischek, General Manager του One&Only Aesthesis Athens, του μεγάλου χορηγού της επικείμενης συναυλίας. Ο ίδιος δήλωσε βαθιά συγκινημένος από το έργο που επιτελεί η «ΕΛΠΙΔΑ» και δεσμεύτηκε να σταθεί δίπλα στο Σωματείο με κάθε μέσο και δυνατότητα. Η παρουσία του επισφράγισε τη σημασία της σύμπραξης πολιτισμού, επιχειρηματικότητας και κοινωνικής ευαισθησίας.

Η πρωτοβουλία αυτή, πέρα από την ουσιαστική οικονομική ενίσχυση, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, καθώς η μουσική μετατρέπεται σε καταλύτη αγάπης και προσφοράς, προσδίδοντας δύναμη σε εκείνους που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Οι στιγμές που μοιράστηκε η Έλενα Παπαρίζου με τα παιδιά, τις οικογένειες και το προσωπικό του νοσοκομείου υπενθυμίζουν ότι κάθε πράξη αγάπης, όσο απλή κι αν φαίνεται, μπορεί να φωτίσει ολόκληρους κόσμους.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.