Έβαλε μια κάμερα στο δωμάτιό του – Όταν κατάλαβε γιατί η γάτα του τον παρακολουθούσε όλο το βράδυ κάλεσε αμέσως τις αρχές

4 Ιουνίου, 2023


Ένα άνδρας έβαλε μια κάμερα στο δωμάτιό του και όταν κατάλαβε γιατί η γάτα του τον παρακολουθούσε όλο το βράδυ κάλεσε αμέσως τις αρχές! Παράλληλα, μία γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στο υπόγειο για να καταγράψει τον 37χρονο άνδρα της και δεν θα πιστέψετε γιατί το έκανε.Τα κατοικίδια προσθέτουν χαρά και μερικές φορές νόημα, στη ζωή των ανθρώπων. Είτε είσαι λάτρης των γατών, των σκύλων ή ακόμα και των φ…

...ιδιών, υπάρχει ένα ζώο που ταιριάζει σε όλους. Έχοντας επίγνωση αυτής της κατάστασης, ένα ζευγάρι δεν μπορούσε να περιμένει για να ολοκληρώσει την οικογένειά του αποκτώντας ένα κατοικίδιο.Αποφάσισαν να αποκτήσουν για τον εαυτό τους ένα γατάκι που θα το αγαπούσαν για μια ζωή...

Ένα άνδρας έβαλε μια κάμερα στο δωμάτιό του και όταν κατάλαβε γιατί η γάτα του τον παρακολουθούσε όλο το βράδυ κάλεσε αμέσως τις αρχές! Παράλληλα, μία γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στο υπόγειο για να καταγράψει τον 37χρονο άνδρα της και δεν θα πιστέψετε γιατί το έκανε.

Τα κατοικίδια προσθέτουν χαρά και μερικές φορές νόημα, στη ζωή των ανθρώπων. Είτε είσαι λάτρης των γατών, των σκύλων ή ακόμα και των φιδιών, υπάρχει ένα ζώο που ταιριάζει σε όλους. Έχοντας επίγνωση αυτής της κατάστασης, ένα ζευγάρι δεν μπορούσε να περιμένει για να ολοκληρώσει την οικογένειά του αποκτώντας ένα κατοικίδιο.

Αποφάσισαν να αποκτήσουν για τον εαυτό τους ένα γατάκι που θα το αγαπούσαν για μια ζωή όλοι στην οικογένεια. Ωστόσο, αυτό το γατάκι ήταν αποφασισμένο να ενεργήσει με τη δική του θέληση. Κοίταξε την «ζωή στο σπίτι» από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αυτή η διαφορετική οπτική το έκανε διάσημο στο Facebook.

Ενα νεο κατοικιδιο

Το να έχεις ένα κατοικίδιο μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής. Χάρη στα κατοικίδιά μας, αποκτάμε έναν πιστό και στοργικό φίλο για μια ζωή. Ωστόσο, τα υιοθετημένα ζώα μπορούν να σε εκπλήξουν ή να σε τρομάξουν με την συμπεριφορά που έμαθαν στα προηγούμενα σπίτια τους.

Σ’ αυτή τη θέση βρέθηκε ένα ζευγάρι, όταν ανακάλυψε ότι η υιοθετημένη γάτα τους είχε κάποιες περίεργες συνήθειες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που διέθετε η γάτα θα τους έκανε να έχουν άγρυπνες νύχτες για τις επόμενες εβδομάδες.

Το απροβλεπτο

Όλοι οι φιλόζωοι γνωρίζουν τη σημασία της υιοθεσίας και όχι της αγοράς ζώων. Αυτή τη σημασία γνώριζε και το ζευγάρι για το οποίο μιλάμε. Έτσι πήγαν να επισκεφτούν το τοπικό καταφύγιο ζώων για να βρουν έναν φίλο και να συμπληρώσουν την οικογένειά τους.

Όταν μπήκαν στο καταφύγιο δεν είχαν στο μυαλό τους συγκεκριμένη ηλικία ή ράτσα. Το μόνο που είχε σημασία γι’ αυτούς ήταν η γάτα που θα υιοθετούσαν να ήταν φιλική και στοργική. Το γατάκι που βρήκαν ήταν ακριβώς αυτό που έψαχναν. Γλυκό, παιχνιδιάρικο και χαρούμενο. Η ιστορία μας δεν τελειώνει εδώ, φυσικά.

Μελος της οικογενειας

Από τη στιγμή που ο Ντάνιελ Χόκινς και η οικογένειά του επέλεξαν την Muffins, η γάτα έγινε μέλος της οικογένειας. Την πρώτη φορά που την είδαν, η Muffins κοίταξε κατευθείαν στα μάτια τον Ντάνιελ, παρακαλώντας τον να την πάει σπίτι.

Πώς μπορούσε ο Ντάνιελ να της αρνηθεί; Έτσι, η οικογένεια Χόκινς απέκτησε ένα νέο μέλος με τη μορφή τιγρέ γάτας. Τα μάτια της Muffins φαίνονταν πολύ αθώα και δεν έδειχναν τίποτα. Ως εκ τούτου, η οικογένεια δεν γνώριζε τι την περίμενε.

Προσαρμοστηκε αμεσα

Τα δύο παιδιά του Ντάνιελ λάτρευαν, επίσης, την Muffins. Το βράδυ ξάπλωναν αγκαλιάζοντάς την, λατρεύοντας το χνουδωτό τρίχωμά της και ακούγοντας το καταπραϋντικό γουργούρισμά της. Αφήνοντας το καταφύγιο ζώων, η Muffins φαινόταν ότι άρχισε να νιώθει σαν στο σπίτι της και κινούνταν εξίσου εύκολα με τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Σίγουρα, αφού η Muffins είναι υιοθετημένη γάτα, είχε κάποιες περίεργες συμπεριφορές που έμαθε πριν πάει σπίτι. Έδειχνε αυτές τις συμπεριφορές στη νέα της οικογένεια μόνο όταν ήταν νύχτα. Αυτές οι συμπεριφορές, τις οποίες περιγράφουμε παρακάτω, θα θεωρούνταν παράξενες ανεξάρτητα από το ζώο…

Μια αβολη συνηθεια

Η γάτα στεκόταν κάθε βράδυ μπροστά στην κρεβατοκάμαρα του κυρίου της ενώ κοιμόντουσαν, από την ημέρα που την έφεραν στο σπίτι. Δεν φαινόταν να καταλαβαίνει ότι έπρεπε να κοιμηθεί στο κρεβάτι που της είχαν αγοράσει.

Όπως πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ο Ντάνιελ τα παράτησε κάποια στιγμή και άφησε την Muffins να κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους. Ήλπιζε ότι αυτό θα έλυνε το πρόβλημα. Δυστυχώς συνέβη το αντίθετο και η συμπεριφορά της Muffins έγινε πιο ανησυχητική…

Εγινε καλυτερο

Η Muffins μπορούσε πλέον να πάει για ύπνο, αλλά αντί να κοιμηθεί, η γάτα έβλεπε τους ιδιοκτήτες της να κοιμούνται όλο το βράδυ! Αυτή η συμπεριφορά συνεχιζόταν κάθε βράδυ χωρίς εξαίρεση. Οι ιδιοκτήτες ήταν μπερδεμένοι για το τι να κάνουν. Ήταν σίγουρα ανησυχητικό να τους κοιτάζει μια γάτα κάθε φορά που ξυπνούσαν.

Θα μπορούσε αυτή η συμπεριφορά να είναι σύμπτωμα ενός πιο σοβαρού προβλήματος; Τι θα μπορούσε η Muffins να προσπαθεί να πει στους ιδιοκτήτες της με αυτή τη νυχτερινή συνήθεια; Τι κοιτούσε; Υπήρχαν εκατομμύρια ερωτήσεις στο μυαλό τους και η Muffins φαινόταν ανίκανη να τις απαντήσει.

Εχει ζησει με αυτο ολη του τη ζωη

Ο Ντάνιελ διαγνώστηκε με άσθμα σε ηλικία 13 ετών, που σημαίνει ότι είχε προβλήματα αναπνοής σε όλη του τη ζωή. Ειδικά το βράδυ. Αυτό αναπόφευκτα επηρέασε και την ποιότητα ζωής του. Ποτέ στη ζωή του δεν μπόρεσε να συμμετέχει σε έντονες σωματικές δραστηριότητες και έπρεπε να κουβαλάει συνεχώς αναπνευστήρα μαζί του.

Παρά το γεγονός ότι είδε πολλούς γιατρούς και ειδικούς, κανείς δεν μπορούσε να βρει λύση. Τον τελευταίο καιρό, το «άσθμα» του φαινόταν να έχει επιδεινωθεί. Ο Ντάνιελ φαινόταν ότι έπρεπε να ζήσει με αυτή την εξουθενωτική ασθένεια για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αναπνεοντας δυσκολα

Η αναπνοή φαινόταν να γίνεται πιο δύσκολη για τον Ντάνιελ από την ώρα που η Muffins έφτασε στο σπίτι. Όμως, η κατάσταση ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή αλλεργία. Τη νύχτα, μερικές φορές ένιωθε σαν να είχε κομμάτια σπασμένου γυαλιού στο λαιμό του.

Είχε περάσει αμέτρητες νύχτες καθισμένος στο κρεβάτι περιμένοντας να επανέλθει η αναπνοή του στο φυσιολογικό. Σπάνια κοιμόταν καλά τη νύχτα. Όσο περνούσε ο καιρός, ο Ντάνιελ ένιωθε όλο και πιο άβολα με την κατάσταση. Αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι σύντομα θα υπήρχαν απαντήσεις στις ερωτήσεις του.

Έβαλε μια κάμερα στο δωμάτιό του και όταν κατάλαβε γιατί η γάτα του τον παρακολουθούσε όλο το βράδυ κάλεσε αμέσως τις αρχές

Στο σκοταδι της νυχτας

Όπως κάθε βράδυ, ο Ντάνιελ ξύπνησε βήχοντας ξανά. Ανέπνεε πάρα πολύ βαριά και ήταν σαν κάτι να έσφιγγε το στήθος του. Κοίταξε το ρολόι: 04:03 Η γυναίκα του κοιμόταν χαρούμενη δίπλα του. Τυχερή γυναίκα…

Σηκώθηκε από το κρεβάτι για να πάρει ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα και ξαφνικά παρατήρησε κάτι περίεργο. Η Muffins στέκονταν σε μια γωνιά του δωματίου και έκανε κάτι

που έκανε το αίμα του Ντάνιελ να παγώσει από φόβο. Τι θα μπορούσε να κάνει η καημένη η γάτα για να τρομάξει τόσο πολύ τον Ντάνιελ;

Τον παρατηρουσε

Η Muffins κάθονταν στην καρέκλα, στο φως του φεγγαριού και στη μέση της σιωπής, παρακολουθώντας κάθε κίνηση του Ντάνιελ. Ναι, η νέα του γάτα καθόταν στη γωνία σαν άγαλμα και τον παρακολουθούσε. Αυτή η συμπεριφορά, που μπορούσε να ενοχλήσει οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή, φαινόταν ακόμα πιο τρομακτική στη μέση της νύχτας.

Καθώς ο Ντάνιελ σηκώθηκε για να πάρει νερό, τα λαμπερά κίτρινα μάτια της Muffins τον ακολούθησαν σε όλο το δωμάτιο. Το άγχος κυρίευσε τον Ντάνιελ σε μια στιγμή. Τι γίνεται αν η γάτα δει κάτι που δεν μπορεί; Αν μπορούσε κάποιος να τον ρωτήσει!

Δεν σταματησε να παρακολουθει

Το ίδιο συνέβη την επόμενη μέρα την ίδια ώρα: 04:03 Ο Ντάνιελ ξύπνησε βήχοντας και βρήκε την Muffins να τον παρακολουθεί. «Λοιπόν, αυτό είναι πολύ περίεργο», σκέφτηκε ο Ντάνιελ. Ψιθύρισε στην ανατριχιαστική γάτα του: «Τι κάνεις;» (Αξίζει να δοκιμάσετε.)

Ταραγμένος και θυμωμένος, ο Ντάνιελ είχε μια ιδέα. Αυτή η ιδέα μπορεί να δώσει μια απάντηση στο ερώτημα γιατί ξυπνάει πάντα την ίδια ώρα και βρίσκει τη γάτα του να τον κοιτάζει επίμονα. Αφού το σκέφτηκε για λίγο, επέστρεψε στο κρεβάτι ανήσυχος.

O λαιμος της ηταν δεμενος

Το επόμενο πρωί όλα φαίνονταν καλά. Ωστόσο, ενώ ο Ντάνιελ έτρωγε το πρωινό του, είδε την Muffins να τριγυρίζει κρυφά στο σπίτι σαν να έκανε κάτι. Οι δύο κόρες του έπαιζαν μαζί της ενώ έβλεπαν τηλεόραση.

Το κοριτσάκι του, η Έλλα, πήρε την Muffins στην αγκαλιά της και την αγκάλιασε σφιχτά. Ο Ντάνιελ ένιωσε τον λαιμό του να σφίγγει. Δεν μπορούσε να ξεπεράσει αυτό που είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Κάτι δεν πήγαινε καλά με την Muffins, αλλά δεν ήξερε τι.

Σπευδοντας στην αγορα

Ο Ντάνιελ ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Και αυτό έκανε. Πήρε το πορτοφόλι του και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, αποχαιρέτησε τη γυναίκα του και κατευθύνθηκε προς το μπακάλικο. Ήξερε ότι υπήρχε ένας σίγουρος τρόπος για να καταλάβει τι συνέβαινε αντί να περάσει όλη τη μέρα συλλογιζόμενος τι είχε συμβεί.

Καθώς οδηγούσε, ο Ντάνιελ σκέφτηκε το ανησυχητικό και τρομακτικό βλέμμα της Muffins. Έπρεπε να βρει μια απάντηση αμέσως. Όλα αυτά ήταν πολύ περίεργα και ο Ντάνιελ ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι.

Φωτα, καμερα, μηχανη

Ο Ντάνιελ πλησίασε έναν υπάλληλο που τακτοποιούσε τα παντελόνια τζιν στο ράφι: «Γεια. Θέλω να αγοράσω μια κάμερα. Μία με λειτουργία νυχτερινής όρασης, αν είναι δυνατόν.” “Φυσικά.” απάντησε ο προϊστάμενος.

Αφού έφυγε για λίγα λεπτά, επέστρεψε με μια βιντεοκάμερα στο χέρι. Τελικά, η επιθυμία του θα ανταποκρινόταν. Εκτός από τις απαντήσεις, θα είχε και τα στοιχεία. Απόψε θα ήξερε τι συνέβαινε.

Καληνυχτα

Πριν κοιμηθεί ο Ντάνιελ, έβαλε την κάμερα και την τοποθέτησε πίσω από ένα βιβλίο. Ενώ φιλούσε τις κόρες του για καληνύχτα, παρατήρησε ότι η Muffins βρισκόταν στον διάδρομο. Τα πράσινα μάτια της ακολουθούσαν κάθε κίνηση του Ντάνιελ. Θα μπορούσε η Muffins να υποψιάζεται κάτι;

Ο Ντάνιελ ξάπλωσε στο κρεβάτι, φίλησε τη γυναίκα του για καληνύχτα και γλίστρησε στο πάπλωμα. Μια σιωπή γέμισε το δωμάτιο. Ο Ντάνιελ αποκοιμήθηκε, γνωρίζοντας ότι μπορεί να έβρισκε τις απαντήσεις που έψαχνε τόσο καιρό το πρωί. Ίσως η πεποίθηση ότι μπορούσε να έχει τις απαντήσεις, τον έκανε τόσο εύκολα να κοιμηθεί.

Το επομενο πρωι

Μόλις ο Ντάνιελ ξύπνησε το επόμενο πρωί, θυμήθηκε την κάμερα. Αφού έστειλε τα παιδιά του να παίξουν ποδόσφαιρο, πήγε στον επάνω όροφο κάτω από το ύποπτο βλέμμα της Muffins.

Έκλεισε την πόρτα του υπνοδωματίου, έβγαλε την κάρτα μνήμης από την κάμερα και την έβαλε στον υπολογιστή του. Ενώ περίμενε να ανέβουν τα αρχεία, ο Ντάνιελ κυριεύτηκε από ενθουσιασμό. Οι ερωτήσεις του επιτέλους θα έπαιρναν απάντηση! Θα γινόταν καλός ντετέκτιβ από αυτό!

Πατωντας το play

Ο Ντάνιελ πήρε μια βαθιά ανάσα καθώς πάτησε το κουμπί αναπαραγωγής του βίντεο. «Σε παρακαλώ δώσε μου την απάντηση που ψάχνω», ψιθύρισε. Δεν υπήρχε τίποτα στο βίντεο τις πρώτες ώρες. Καταγράφηκε μόνο το στριφογύρισμα του Ντάνιελ και της συζύγου του στο κρεβάτι. Δεν εμφανίστηκε τίποτα ενδιαφέρον.

Ο Ντάνιελ, που προωθούσε γρήγορα το βίντεο, πάτησε ξαφνικά το κουμπί στοπ. Μπορούσε να δει την Muffins στο βίντεο. Η Muffins στάθηκε στα πόδια του κρεβατιού και προχώρησε αργά προς τον Ντάνιελ, που κοιμόταν βαθιά. Τι προσπαθούσε να κάνει; Είναι όντως ύποπτο.

Η αληθεια αποκαλυπτεται

“Αποκλείεται!” φώναξε ο Ντάνιελ. Καθόταν στο δωμάτιό του και έβλεπε το βίντεο που είχε γράψει το προηγούμενο βράδυ. Στο βίντεο, η Muffins πλησίαζε σιγά-σιγά το πρόσωπο του Ντάνιελ και μετά έβαζε το κεφάλι της πάνω από το στόμα και τη μύτη του Ντάνιελ.

Ήταν φανερό γιατί είχε δυσκολία στην αναπνοή τη νύχτα! Ο Ντάνιελ σταμάτησε το βίντεο και σηκώθηκε. Ήταν ευχαριστημένος. Ήταν τόσο χαρούμενος που είχε επιτέλους λύσει αυτό το μυστήριο, που είχε βασανίσει το μυαλό του. Είδε την Muffins στο δωμάτιο και γύρισε προς το μέρος της και χαμογέλασε.

Συζητηση με την συζυγο του

Το επόμενο πρωί, ο Ντάνιελ είπε στη γυναίκα του τα πάντα με ένα φλιτζάνι καφέ και πρωινό. Η σύζυγός του ήταν εξίσου έκπληκτη από την ιστορία με τον Ντάνιελ, αλλά ο Ντάνιελ ήταν χαρούμενος που τελικά βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε. Ήταν άνετος τώρα.

«Πρέπει να δείξει την αγάπη της με κάποιο τρόπο», γέλασε η γυναίκα του Ντάνιελ. «Λοιπόν, ναι», απάντησε ο Ντάνιελ χαμογελώντας. Φαίνεται ότι «κάτι» που φοβόταν ότι ήταν στο δωμάτιό της ήταν η γάτα της από τότε. Τουλάχιστον ο Ντάνιελ και η γυναίκα του μπορούν τώρα να κοιμούνται ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η γάτα τους τους προστατεύει τη νύχτα!

Εκει που θελει να ειναι

Μόλις ο Ντάνιελ είχε τελειώσει την ανάγνωση της πρωινής εφημερίδας, άκουσε μια φωνή. Όταν γύρισε, η Muffins ήταν εκεί και τον παρακολουθούσε από τη γωνία του δωματίου. Άφησε κάτω την εφημερίδα του, πήγε στη Muffins και την πήρε στην αγκαλιά του.

Άρχισε να του αρέσει η γυαλιστερή, απαλή γούνα της καθώς άφηνε την Muffins να κάθεται στην αγκαλιά του. Η γάτα άρχισε να γουργουρίζει δυνατά κοιτάζοντας τον ιδιοκτήτη της. Φαινόταν σαν να ήταν εκεί που ήθελε να είναι. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Ντάνιελ.

Έχουν τις δικές τους προσωπικότητες

Αυτή η ιστορία μας δείχνει ότι οι αγαπημένοι μας φίλοι έχουν πραγματικά τη δική τους προσωπικότητα. Όταν θέλουν κάτι, όπως φαγητό, ποτό, παιχνίδια και στην περίπτωση της Muffins, μια αγκαλιά, κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν αυτό που θέλουν χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

Ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας πνίγουν τους ιδιοκτήτες τους! Φυσικά θέλουν να τα αγαπάς. Χαιρόμαστε πολύ που ο Ντάνιελ έπιασε τη Muffins επί τω έργω και τελικά κατάλαβε γιατί αντιμετώπιζε τόσα «αναπνευστικά» προβλήματα τη νύχτα!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.