«Φωτιά» το πόρισμα της ψυχολόγου για την Ρούλα Πισπιρίγκου: Αντιφάσεις και στέρηση συναισθήματος – Η Τζωρτζίνα ζωγράφιζε φόβο και ανησυχία


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας είναι «φωτιά» για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μέσα σε 54 σελίδες η ψυχολόγος που ασχολήθηκε με την υπόθεση…

... σημειώνει πως η 33χρονη στερείται συναισθήματος και η αφήγησή της δεν είναι αληθής, ενώ για την 9χρονη Τζωρτζίνα διαπίστωσε πως το παιδί φοβόταν μην πεθάνει όπως οι άλλες δύο αδερφές της.Δείτε επίσης: Απάντηση-φωτιά της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την αδερφή της: «Αν το έχει κάνει εκείνη, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου» (video)Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αποκάλυψε σημεία από το πόρισμα της ψυχολόγου που όρισε η ανακρίτρια. Η ειδικός βασίστηκε σε στοιχεία από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, αλλά και συνομιλίες που είχε με δασκάλους του παιδιού, με...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας είναι «φωτιά» για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μέσα σε 54 σελίδες η ψυχολόγος που ασχολήθηκε με την υπόθεση σημειώνει πως η 33χρονη στερείται συναισθήματος και η αφήγησή της δεν είναι αληθής, ενώ για την 9χρονη Τζωρτζίνα διαπίστωσε πως το παιδί φοβόταν μην πεθάνει όπως οι άλλες δύο αδερφές της.

Δείτε επίσης: Απάντηση-φωτιά της Δήμητρας Πισπιρίγκου για την αδερφή της: «Αν το έχει κάνει εκείνη, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου» (video)

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αποκάλυψε σημεία από το πόρισμα της ψυχολόγου που όρισε η ανακρίτρια. Η ειδικός βασίστηκε σε στοιχεία από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, αλλά και συνομιλίες που είχε με δασκάλους του παιδιού, με την Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές, αλλά και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ρούλα πισπιρίγκου μωρό

Για την Ρούλα Πισπιρίγκου η ψυχολόγος σημειώνει πως έχει αντιφάσεις και στερείται συναισθήματος, ενώ η αφήγησή της φαίνεται να μην είναι αληθής. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι σκέψεις της γυρνούν συνέχεια γύρω από τον Μάνο Δασκαλάκη κατασκευάζοντας αντιζηλίες.

Όσο για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, η ψυχολόγος διαπίστωσε ότι η 9χρονη ήταν ανήσυχη και προσπαθούσε να δουλέψει μέσα της τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, ενώ υπήρχε και φόβος μην της συμβούν τα ίδια πράγματα.

Ο Alpha παρουσίασε μέρος από την ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είναι φανερό, ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες.

Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβανόμαστε ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνται να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες. Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.