Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates: Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

5 Ιουλίου, 2025


Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.Στο First Dates για να βρουν τον έρωτα βρέθηκαν ο Τάσος και Βαλεντίνα. Ωστόσο, το ραντεβού του 29χρονου με την 19χρονη από την Κύπρο δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί στο τέλος ότι φλέρταρε με τις σερβιτόρες στο εστιατόριο του ριάλιτ…


Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Στο First Dates για να βρουν τον έρωτα βρέθηκαν ο Τάσος και Βαλεντίνα. Ωστόσο, το ραντεβού του 29χρονου με την 19χρονη από την Κύπρο δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί στο τέλος ότι φλέρταρε με τις σερβιτόρες στο εστιατόριο του ριάλιτι του Star.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κατά την αποχώρηση τους σχολίασε: «Είναι δυνατόν να παίρνουμε τόσο σοβαρά τα πράγματα; Δε γίνεται μέσα σε ένα ραντεβού να βάλουμε όλη μας τη ζωή, είναι ένα ραντεβού, τσεκάρουμε και εμάς και τον άλλο. Είμαστε ερωτεύσιμοι; Με το ζόρι παντρειά; Μέσα σε ένα ραντεβού και ο ένας και η άλλη; Πιστεύαν ότι θα φεύγαν παντρεμένοι με τρία παιδιά;»

Η Βαλεντίνα στη συνέχεια κατά την διάρκεια της κοινής τους συνέντευξης παραδέχτηκε ότι δε θα έβγαινε δεύτερο ραντεβού, το ίδιο και ο Τάσος, καθώς δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. «Αυτά που με ρωτούσε, δεν ήταν αυτά που ήθελα να ακούσω, γιατί είναι basic», είπε, με τον Τάσο να απαντά: «Εκείνη είναι η βασικιά, λυπάμαι».

Όσο για το τι θα συμβούλευε η Βαλεντίνα τον Τάσο; «Να μην κοιτάει άλλες κοπέλες και να κάνει κομπλιμέντα, ενώ είναι με άλλη», απάντησε η 19χρονη με τον 29χρονο να αναρωτιέται: «Σε ποια έκανα κομπλιμέντα;».

«Μακάρι να ήταν μία; Και στη μία σερβιτόρα και την άλλη. Μπορούσες και στις απέναντι…», πρόσθεσε η Βαλεντίνα.

Με τον Τάσο να παίρνει τον λόγο: «Τουλάχιστον σε αυτές έχω δει τον χαρακτήρα τους, σε σένα δεν είδα κάτι να μου τραβήξεις την προσοχή».

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.