Τραγωδία στην Καλλιθέα: Αστυνομικός ο 48χρονος που πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή
8 Ιουλίου, 2025

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 8 Ιουλίου στην Καλλιθέα, όταν ένας 48χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:00 π.μ. στη Λεωφόρο Θησέως, έναν από τους πιο πολυσύχναστους οδικούς άξονες της περιοχής.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Τραγωδία εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 8 Ιουλίου στην Καλλιθέα, όταν ένας 48χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:00 π.μ. στη Λεωφόρο Θησέως, έναν από τους πιο πολυσύχναστους οδικούς άξονες της περιοχής.
Ο άτυχος άνδρας ήταν αστυνομικός
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ
Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.