Θρίλερ στην Πάτρα – Η Ρούλα για τα σημάδια στην Ίριδα: “Έγιναν από τους διασώστες”


H Ρούλα Πισπιρίγκου, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου το υπόμνημα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.  Το υπόμνημα περιλαμβάνει καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από όπου νοση…

...ι πως ούτε κατά διάνοια είχε περάσει ποτέ από την σκέψη της κάτι τέτοιο. Αφηγείται με όλες τις λεπτομέρειες την πορεία της υγείας των παιδιών αλλά και την οικογενειακή της ζωή από την 14 Απριλίου 2019 μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου 2022 που «έφυγε» η Τζωρτζίνα.  Το υπόμνημα περιλαμβάνει...

H Ρούλα Πισπιρίγκου, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου το υπόμνημα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

 

  • Αρνείται κάθε κατηγορία για τους θανάτους των τριών παιδιών της και δηλώνει πως ούτε κατά διάνοια είχε περάσει ποτέ από την σκέψη της κάτι τέτοιο. Αφηγείται με όλες τις λεπτομέρειες την πορεία της υγείας των παιδιών αλλά και την οικογενειακή της ζωή από την 14 Απριλίου 2019 μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου 2022 που «έφυγε» η Τζωρτζίνα.

 

Το υπόμνημα περιλαμβάνει καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από όπου νοσηλεύτηκαν τα παιδιά αλλά και έναν απίστευτο αριθμό φωτογραφιών των παιδιών προκειμένου να αποδείξεις ότι δεν υπήρχαν σημάδια στα πρόσωπά τους.

 

Γράφει ακόμη ότι τα σημάδια όταν μεταφέρθηκε η Ίριδα δεν υπήρχαν στο πρόσωπό της. Επικαλείται δε τις καταθέσεις τραυματιοφορέων οι οποίοι δήλωσαν ότι τα σημάδια έγιναν είτε από τους ίδιους όσο έκαναν ΚΑΡΠΑ στο βρέφος,  είτε στο Νοσοκομείο από γιατρούς. Επίσης στο υπόμνημα υπάρχουν και πραγματογνωμοσύνες δικών της τεχνικών συμβούλων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.