“Να γίνουν οι μήνες 24 και από 15 μέρες” Περιπτεράς βρήκε τη λύση για την ακρίβεια και “κούφανε” τον δημοσιογράφο


Λόγω της ακρίβειας  που έχει ”χτυπήσει” το σύνολο της κοινωνίας φαίνεται πως το παραδοσιακό ”τεφτέρι” έχει επιστρέψει γι…

...έψει για τα καλά, κυρίως σε επαρχίες. Οι επιχειρηματίες προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολίτες όσο αυτό είναι εφικτό, ενώ μάλιστα οι πολίτες ξεχρεώνουν τις εκκρεμότητες στο τέλος του μήνα όταν λάβουν τον μισθό ή τη σύνταξή τους.Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ”Μεσόγειος...Λόγω της ακρίβειας  που έχει ”χτυπήσει” το σύνολο της κοινωνίας φαίνεται πως το παραδοσιακό ”τεφτέρι” έχει επιστρέψει για τα καλά, κυρίως σε επαρχίες.Οι επιχειρηματίες προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολίτες όσο αυτό είναι εφικτό, ενώ μάλιστα οι πολίτες ξεχρεώνουν τις εκκρεμότητες στο τέλος του μήνα όταν λάβουν τον μισθό ή τη σύνταξή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ”Μεσόγειος News”, ένας ιδιοκτήτης περίπτερου έγινε ιδιαίτερα ευρηματικός προκειμένου να… λύσει το πρόβλημα.Η πρόταση που κατέθεσε στην κάμερα και άφησε άφωνο τον δημοσιογράφο, αφορούσε τις οικογένειες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τους μισθούς και το κύμα ακρίβειας.

Επειδή λοιπόν ο μισθός φτάνει για δύο εβδομάδες, ο συγκεκριμένος πρότεινε να τους κάνουμε τους μήνες… 24 αντί για 12 και να έχουν από 15 και όχι από 30 ημέρες.Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.