Συγκλονίζουν οι Έλληνες πιλότοι: «Μόνο τον Θεό φοβόμαστε, κανέναν και τίποτε άλλο»


Στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο έχει χτυπήσει συναγερμός (scrable). Ιπτάμενοι και Τεχνικοί της 336 μοίρας “ΟΛΥΜΠΟΣ” τρέχουνε στα shelter των αεροσκαφών…Η καλύπτρα κλείνει και τα αεροσκάφη τροχοδρομ…

...ούν για να πάρουν θέση για απογείωση. Αυτό συνέβη όταν η κάμερα του OPEN βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δύο Τούρκικα αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών και αμέσως δόθηκε εντολή για άμεση απογείωση.Είμαστε σε καθημερινή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Το ηθικό του κόσμου και των στελεχών είναι υψηλότατο, υπερέχουμε σε όλα… Αυτό δήλωσε ο Διοικητής της 135 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) Νικόλαος Γιαπράκας.Είμαστε εκπαιδευμένοι να φτάνουμε στα όριά μας και γι αυτό είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και...

Στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο έχει χτυπήσει συναγερμός (scrable). Ιπτάμενοι και Τεχνικοί της 336 μοίρας “ΟΛΥΜΠΟΣ” τρέχουνε στα shelter των αεροσκαφών…

Η καλύπτρα κλείνει και τα αεροσκάφη τροχοδρομούν για να πάρουν θέση για απογείωση. Αυτό συνέβη όταν η κάμερα του OPEN βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δύο Τούρκικα αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών και αμέσως δόθηκε εντολή για άμεση απογείωση.

Είμαστε σε καθημερινή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Το ηθικό του κόσμου και των στελεχών είναι υψηλότατο, υπερέχουμε σε όλα… Αυτό δήλωσε ο Διοικητής της 135 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) Νικόλαος Γιαπράκας.

Είμαστε εκπαιδευμένοι να φτάνουμε στα όριά μας και γι αυτό είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα !

Έρχεται ένας απρόσκλητος επισκέπτης, κι εγώ είμαι εκεί για να του δείξω ότι είναι απρόσκλητος και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στη χώρα του…Οι προκλήσεις είναι αρκετές όποτε υπάρχουν, μας δίνεται εντολή να απογειωθούμε, απογειωνόμαστε και κοιτάμε να τις αντιμετωπίσουμε.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.