Μύκονος χθές – Μπουνίδια… κλωτσίδια και συλλήψεις στην παραλία της παράγκας (Βίντεο)


Μια παρέα από τρία άτομα προκάλεσαν μεγάλη φασαρία το μεσημέρι της Κυριακής σε beach restaurant στην παραλία της Παράγκας που γρήγορα κατέληξε σε συμπλοκή, λόγω και της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας α…

...λκοόλ. Σύμφωνα με μια εκδοχή που δίνουν αυτόπτες μάρτυρες , η φασαρία πιθανόν ξεκίνησε όταν τα τρία αυτά άτομα άρχισαν να παρενοχλούν τα μέλη μιας άλλης παρέας για άγνωστο λόγο.   Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή με μπουνιές...

Μια παρέα από τρία άτομα προκάλεσαν μεγάλη φασαρία το μεσημέρι της Κυριακής σε beach restaurant στην παραλία της Παράγκας που γρήγορα κατέληξε σε συμπλοκή, λόγω και της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

  • Σύμφωνα με μια εκδοχή που δίνουν αυτόπτες μάρτυρες , η φασαρία πιθανόν ξεκίνησε όταν τα τρία αυτά άτομα άρχισαν να παρενοχλούν τα μέλη μιας άλλης παρέας για άγνωστο λόγο.

 

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή με μπουνιές και κλοτσιές να ανταλλάσσονται εκατέρωθεν.

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.