Κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα – Όταν πλησίασε δεν πίστευε στα μάτια του


Αυτός ο άντρας κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα! Όταν πλησίασε δεν πίστευε στα μάτια του!Η γη είναι ένα απίστευτο μέρος. Η δύναμή της τραβάει την προσοχή μας και μας …

...θυμίζει πως αυτός ο πλανήτης δεν είναι μόνο δικός μας. Παρόλα αυτά, μερικές φορές, η ομορφιά της μπορεί να υποδεικνύει κάτι επικίνδυνο.Στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό “Isle of Rhe” στην Γαλλία, που είναι ένα μικρό νησάκι, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα κύματα που αποτυπώνουν το μεγαλείο και την δύναμη της φύσης.Τα κύματα σχηματίζουν κάποια παράξενα μοτίβα. Σχηματίζουν τετράγωνα με αποτέλεσμα να κάνουν τον ωκεανό να μοιάζει με σκακιέρα.Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που οι τουρίστες μαγεύονται όταν πηγαίνουν στον φάρο για να κοιτάξουν το φαινόμενο...

Αυτός ο άντρας κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα! Όταν πλησίασε δεν πίστευε στα μάτια του!

Η γη είναι ένα απίστευτο μέρος. Η δύναμή της τραβάει την προσοχή μας και μας θυμίζει πως αυτός ο πλανήτης δεν είναι μόνο δικός μας.

Παρόλα αυτά, μερικές φορές, η ομορφιά της μπορεί να υποδεικνύει κάτι επικίνδυνο.

Στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό “Isle of Rhe” στην Γαλλία, που είναι ένα μικρό νησάκι, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα κύματα που αποτυπώνουν το μεγαλείο και την δύναμη της φύσης.

Τα κύματα σχηματίζουν κάποια παράξενα μοτίβα. Σχηματίζουν τετράγωνα με αποτέλεσμα να κάνουν τον ωκεανό να μοιάζει με σκακιέρα.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που οι τουρίστες μαγεύονται όταν πηγαίνουν στον φάρο για να κοιτάξουν το φαινόμενο από ψηλά!

Παρόλο που φαίνεται περίεργο, στην ουσία προκαλείται από τις δύο θάλασσες που συναντιούνται στο σημείο αυτό.

Ενώ είναι ένα εκπληκτικό θέαμα, είναι πολύ επικίνδυνο καθώς η παλίρροια είναι πολύ πιο δυνατή από ότι έχουν βιώσει οι περισσότεροι.

Κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα - Όταν πλησίασε δεν πίστευε στα μάτια του

Ευτυχώς, αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει συνέχεια και έτσι είναι αρκετά ασφαλές να κάνουν μπάνιο οι τουρίστες στο νησί αυτό.

Ενώ είναι εύκολο να ξεχάσουμε την φύση γύρω μας, λατρεύουμε την δύναμη της μητέρας Γης!

Άλλη μια ιστορία που συνέβη στην θάλασσα και πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους είναι αυτή εδώ!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.