Έτσι λύνει το δημογραφικό η κυβέρνηση!!! Σου σηκώνεται η τρίχα με το ΒΙΝΤΕΟ


Όλοι διάβασαν για την αποκάλυψη κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών αλλά και κατασκοπείας που δρούσε στην Λέσβο!Κατασκόπευε εκ μέρους της Τουρκίας και διακινούσε αλλοδαπούς στο εσωτερικό της χώ…Όλοι διάβασαν για την αποκάλυψη κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών αλλά και κατασκοπείας που δρούσε στην Λέσβο!

Κατασκόπευε εκ μέρους της Τουρκίας και διακινούσε αλλοδαπούς στο εσωτερικό της χώρας εκ μέρους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων με το βίντεο στο τέλος του άρθρου να σου σηκώνει πραγματικά την τρίχα!!!

Όπως γνωστοποιήθηκε, το κύκλωμα «λειτουργώντας κατ’ επίφαση ανθρωπιστικά, μέσω κλειστών ομάδων και εφαρμογών στο διαδίκτυο, αλλά και με τη χρήση συγκεκριμένης εφαρμογής τηλεφωνικών συνδέσεων, παρείχαν σε προερχόμενες από την Τουρκία μεταναστευτικές ροές, αλλά και λάμβαναν από αυτές, πληροφορίες και στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα».

Για συμμετοχή στο κύκλωμα κατηγορούνται τέσσερα μέλη μη Κυβερνητικής Οργάνωσης με έντονη δραστηριότητα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα ένας Νορβηγός, ένας Αμερικανός και δυο Βρετανοί. Επίσης κατηγορούνται έξι ακόμα άτομα καταγωγής Συρίας και Αφγανιστάν.

Και πόσοι ακόμα υπάρχουν… Και πόσοι ακόμα έρχονται!!!

Ωστόσο, η Ελλάδα είναι απασχολημένη με τα εμβόλια, ενώ το δημογραφικό, σύμφωνα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα το λύσουν οι αλλοδαποί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.