Την ώρα του γάμου η νύφη βλέπει την πρώην του άντρα της. Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται…


Σοκαριστική είναι η παρακάτω ιστορία καθώς την ώρα του γάμου η νύφη βλέπει την πρώην του άντρα της. Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται! Επίσης, σε μία ακόμη ανατριχιαστική ιστορία, ήταν έτοιμοι να ζ…

...ήσουν την απόλυτη ευτυχία στο γάμο τους, αλλά όταν η νύφη έφτασε στην εκκλησία «πάγωσε» με αυτό που είδε.Το να παντρευτείς κάποιον με ένα παιδί είναι μια τρομακτική προοπτική. Όχι μόνο εσείς ορκίζετε να αγαπάτε τον σύζυγό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας, αλλά και το παιδί του....

Σοκαριστική είναι η παρακάτω ιστορία καθώς την ώρα του γάμου η νύφη βλέπει την πρώην του άντρα της. Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται! Επίσης, σε μία ακόμη ανατριχιαστική ιστορία, ήταν έτοιμοι να ζήσουν την απόλυτη ευτυχία στο γάμο τους, αλλά όταν η νύφη έφτασε στην εκκλησία «πάγωσε» με αυτό που είδε.

Το να παντρευτείς κάποιον με ένα παιδί είναι μια τρομακτική προοπτική. Όχι μόνο εσείς ορκίζετε να αγαπάτε τον σύζυγό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας, αλλά και το παιδί του. Υποτίθεται ότι θα είστε εκεί και για τους δύο.

Όταν λοιπόν η Katie Hild έγραφε τους όρκους του γάμου της, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάποιες πολύ σοβαρές υποσχέσεις στον σύντροφό της (Jeremy), στο γιο του (Landon) και στη μητέρα και τον πατριό του γιου του (Casey και Tyler) . Η οικογένειά τους ήταν αναμεμειγμένη και όλοι έπρεπε να είναι μαζί.

Αντί να απομακρυνθεί από τη μητέρα και τον πατριό του Landon, τους προσκάλεσε στο γάμο και έγραψε ιδιαίτερους όρκους για να τους δείξει πόσο εκτιμά την αγάπη και την υποστήριξή τους. Η Katie θα ήταν ένα μόνιμο μέλος της οικογένειας και αυτό δεν το πήρε ελαφρά.

Μετά τις δικές της υποσχέσεις στον άντρα της, εκείνη στράφηκε προς τους Casey και Tyler και ξεκίνησε ένα πρόσθετο συναισθηματικό σύνολο όρκων στους ανθρώπους που θα ήταν μαζί της για το υπόλοιπο της ζωής της.

Αυτή ήταν η πιο αξέχαστη στιγμή της ζωής της και γνώριζε πόσο σημαντικό ήταν να συμπεριληφθούν οι Casey και Tyler σε αυτή. Μόλις τελείωσαν οι όρκοι τους, η Katie γύρισε την προσοχή της στο Landon.

Σκύβοντας για να φτάσει στο επίπεδό του, η Katie δεσμεύθηκε να τον φροντίσει και να τον αγαπά για το υπόλοιπο της ζωής του. Υποσχέθηκε ότι θα είναι η καλύτερη φίλη και η έμπιστη του για τις επόμενες δεκαετίες. Ο Landon επρόκειτο να είναι ο γιος της για πάντα.

Καθώς η Katie ολοκλήρωσε τους όρκους της, οι φιλοξενούμενοι ξέσπασαν σε δάκρυα. Αυτό ήταν ότι πιο ωραίο είχαν ακούσει. Με την ένωσή τους, οι Katie, Jeremy, Landon, Casey και Tyler θα έχουν ένα ευτυχισμένο μέλλον μπροστά τους!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.