Μητέρα 4 παιδιών, με σπάvιες δημόσιες εμφανίσεις: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αθανασία


Μητέρα 4 παιδιών, με σπάvιες δημόσιες εμφανίσεις: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αθανασία

...ροτιμά να μένει μακρυά από τη δημοσιότητα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες και εφοπλιστές της χώρας μας. Δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους, ενώ είναι ευρέως γνωστό πως είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια.Μπορεί...Η Αθανασία Μαρινάκη είναι η σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη και μητέρα των τεσσάρων τους παιδιών και προτιμά να μένει μακρυά από τη δημοσιότητα.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες και εφοπλιστές της χώρας μας. Δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους, ενώ είναι ευρέως γνωστό πως είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια.

Μπορεί λοιπόν να είμαστε ενήμεροι για το επιχειρηματικό του έργο, ωστόσο, λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή, την οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Αθανασία Μαρινάκη. Μαζί, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Μάλιστα, ο γιος του, Μιλτιάδης Μαρινάκης, φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στον επιχειρηματικό κόσμο.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σπάνια κάνει εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις με τη σύζυγό του, καθώς θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή.

Δείτε φωτογραφίες της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.