Άναυδοι οι Γερμανοί θύματα νταήδων: Ποιος τους έδωσε μία βδομάδα δώρο διακοπές στην Κρήτη. Τι απάντησαν


Ξαφνιασμένοι οι Γερμανοί τουρίστες όταν τους προσφέραν μία βδομάδα δωρεάν διακοπές στην Κρήτη. Τι απάντησαν;Μετά την περιπέτεια των Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρω…

...ν Κρήτης τούς κάνει δώρο… διακοπές.Συγκεκριμένα, να γνωρίσουν την πραγματική πλευρά της Κρήτης, καθώς είχαν την ατυχία να “πέσουν” στις εξαιρέσεις… καλεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης την οικογένεια των Γερμανών που έπεσαν θύματα νταήδων στον...

Ξαφνιασμένοι οι Γερμανοί τουρίστες όταν τους προσφέραν μία βδομάδα δωρεάν διακοπές στην Κρήτη. Τι απάντησαν;

Μετά την περιπέτεια των Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης τούς κάνει δώρο… διακοπές.

Συγκεκριμένα, να γνωρίσουν την πραγματική πλευρά της Κρήτης, καθώς είχαν την ατυχία να “πέσουν” στις εξαιρέσεις… καλεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης την οικογένεια των Γερμανών που έπεσαν θύματα νταήδων στον Μυλοπόταμο, ζώντας σκηνές τρόμου.

Ο Σύνδεσμος καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση, τονίζοντας ότι «συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν συνάδουν με την Κρητική Φιλοξενία και πλήττουν το Τουριστικό μας προϊόν».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μ.Βλατάκης επικοινώνησε με την οικογένεια και αφού εξέφρασε την ειλικρινή συγνώμη εκ μέρους του Τουρισμού της Κρήτης και των Κρητικών, προσκάλεσε όλη την οικογένεια να επισκεφτούν σε  μελλοντική ημερομηνία της αρεσκείας τους, για μία εβδομάδα την Κρήτη ξανά, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμο.

Η οικογένεια αποδέχτηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά.

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.