Όθων Παπαδόπουλος: Λύθηκε η συνεργασία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου


Σε διαφωνία στην υπερασπιστική γραμμή και τη διατύπωση των υπερασπιστικών ισχυρισμών, αποδίδει ο μέχρι και χθες συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθων Παπαδόπουλος, τη λύση της συνεργασίας τους. Να ση…

...μειωθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε γνωστό την Τετάρτη πως αποκλειστικός συνήγορός της αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.Σε ανακοίνωση του ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει από την πλευρά του ότι η λύση της συνεργασίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου επήλθε με κοινή...

Σε διαφωνία στην υπερασπιστική γραμμή και τη διατύπωση των υπερασπιστικών ισχυρισμών, αποδίδει ο μέχρι και χθες συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθων Παπαδόπουλος, τη λύση της συνεργασίας τους. Να σημειωθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε γνωστό την Τετάρτη πως αποκλειστικός συνήγορός της αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Παπαδόπουλος τονίζει από την πλευρά του ότι η λύση της συνεργασίας του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου επήλθε με κοινή συμφωνία και δεν έχει σχέση με τον μέχρι σήμερα χειρισμό της υπόθεσης.

 Όθων Παπαδόπουλος: Λύθηκε η συνεργασία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

«Σας ανακοινώνω την λύση της συνεργασίας μου με την μέχρι πρό τινος εντολέα μου κ. Σωτηρία Πισπιρίγκου. Αιτία αυτής της εξέλιξης είναι η διαφωνία μας αναφορικά με την υιοθετούμενη υπερασπιστική γραμμή και αναφορικά με το ύφος της διατύπωσης των υπερασπιστικών ισχυρισμών. Το δικηγορικό μου γραφείο δεν εγκαταλείπει ποτέ τον χειρισμό ποινικών υποθέσεων και σέβεται απόλυτα τους εντολείς του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η λύση της μεταξύ μας συνεργασίας επήλθε μετά από κοινή συμφωνία μας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης μέχρι σήμερα.

Από το πρώτο λεπτό που η κατηγορούμενη μητέρα μου έδωσε την εντολή για την συγκεκριμένη υπόθεση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες του γραφείου μου, εργαστήκαμε μέσα σε ένα πολύ δύσκολο πλαίσιο, με κύριο γνώμονα την σωστή απονομή της δικαιοσύνης. Ο νομικός μου πολιτισμός μου επιβάλλει ότι το τεκμήριο της αθωότητας οφείλει να γίνεται σεβαστό και ότι μόνο αρμόδιο όργανο για την αξιολόγηση μίας κατηγορίας είναι το αρμόδιο Δικαστήριο»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.