Ιδιοκτήτης beach bar βρίζει όποιον τολμάει να αφήσει κακή κριτική – «Ουστ ρε, φώναζες σαν κότα»


Ιδιοκτήτης beach bar βρίζει όποιον τολμάει να αφήσει κακή κριτική – «Ουστ ρε, φώναζες σαν κότα»

...ουρώνει» όποιον έκανε αρνητικό σχόλιο για το μαγαζί του. Τι κι αν ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τι κι αν «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»;Ο εν λόγω ιδιοκτήτης του beach bar μοιάζει έτοιμος… να συγκρουστεί με αυτές τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις.Τι...Ιδιοκτήτης beach bar στην Πάργα άφησε κατά μέρος την ευγένεια και ξεκίνησε να «τσεκουρώνει» όποιον έκανε αρνητικό σχόλιο για το μαγαζί του.Τι κι αν ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τι κι αν «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»;

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης του beach bar μοιάζει έτοιμος… να συγκρουστεί με αυτές τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις.

Τι σημαίνει αυτό; Συνήθως όταν κάποιος πελάτης αφήνει αρνητικά σχόλια σε κάποια επιχείρηση, οι ιδιοκτήτες της είτε το αγνοούν είτε προσπαθούν ευγενικά -αφού ζητήσουν συγγνώμη- να απαντήσουν στα παράπονα των δυσαρεστημένων πελατών.

Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον επιχειρηματία της ιστορίας μας, ο οποίος… είναι έτοιμος να βρίσει με κάθε πιθανό τρόπο όλους τους «μίζερους» τουρίστες, οι οποίοι δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες του μαγαζιού του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια σύντομη επίσκεψη στις κριτικές του μαγαζιού στο Google Maps αρκεί για να διαπιστώσει κανείς όλα όσα αναφέρουμε παραπάνω.

Δείτε τα εν λόγω σχόλιαΤο διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.