Δασκάλα που χαστούκισε και κλώτσησε το άλογό της απολύεται αμέσως απο το σχολείο και Αποδίδεται δικαιοσύνη για το ζώο


Μόλις το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί – το οποίο έδειχνε το άλογο έκπληκτο, αλλά ακίνητο πριν από τα χτυπήματα – οι χρήστες του Διαδικτύου καταδίκασαν γρήγορα τη Sara Molds και ακόμη και το σχολείο όπο…

...υ εργαζόταν αποφάσισε να την τιμωρήσει για την επιθετικότητά της.Για πολλούς ανθρώπους, τα ζώα είναι σχεδόν ιερά όντα που χρειάζεται μόνο να αντιμετωπίζονται με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα. Αλλά άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κακομεταχειρίζονται τα κατοικίδιά τους,...

Μόλις το βίντεο άρχισε να κυκλοφορεί – το οποίο έδειχνε το άλογο έκπληκτο, αλλά ακίνητο πριν από τα χτυπήματα – οι χρήστες του Διαδικτύου καταδίκασαν γρήγορα τη Sara Molds και ακόμη και το σχολείο όπου εργαζόταν αποφάσισε να την τιμωρήσει για την επιθετικότητά της.

Για πολλούς ανθρώπους, τα ζώα είναι σχεδόν ιερά όντα που χρειάζεται μόνο να αντιμετωπίζονται με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα. Αλλά άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κακομεταχειρίζονται τα κατοικίδιά τους, ξεχνώντας συχνά ότι είναι και όντα που υποφέρουν και αισθάνονται. Τέτοια ήταν η περίπτωση μιας γυναίκας που χαστούκισε αλύπητα ένα από τα άλογά της.

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που συχνά λένε ότι δεν υπάρχει ζώο πιο στοργικό από τα σκυλιά, αλλά οι άνθρωποι που είναι βυθισμένοι στον κόσμο της ιππασίας πιστεύουν ακράδαντα ότι τα άλογα είναι τα πιο ευγενικά, πιστά και ευγενή όντα στη γη. Παρά αυτά τα χαρακτηριστικά, η Sara Molds, μια δασκάλα από το Λονδίνο της Αγγλίας, δεν είχε καμία συμπόνια για ένα άλογο που χτύπησε χωρίς προφανή λόγο.

Πριν λίγο καιρό άρχισε να ταξιδεύει έντονα στο διαδίκτυο ένα κλιπ όπου εμφανίζεται η δασκάλα από το σχολείο Mowbray Education Trus με την άψογη ιππασία της που σίγουρα δεν την εμπόδισε να χάσει την ψυχραιμία της. Για άγνωστους λόγους, η γυναίκα άρχισε να χαστουκίζει το άλογο με ανοιχτές τις παλάμες και μάλιστα το κλώτσησε, ενώ εκείνος παρακολουθούσε τη δράση του αναβάτη του ακίνητος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Διαδικτύου ξεκίνησαν μια σειρά από αιτήματα για την επιβολή κυρώσεων στη γυναίκα με κάποιο τρόπο ενώπιον του νόμου για κακοποίηση ζώων. Ακόμη και διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Judy Murray, ο Russell Tovey και ο John Bishop, χαρακτήρισαν το γεγονός ως κάτι «ασυγχώρητο».

Ωστόσο, ενώ η δικαιοσύνη κάνει τα δικά της, το σχολείο όπου εργάζεται ως δασκάλα η Σάρα Μολντς, προτίμησε να αναλάβει δράση άμεσα , χωρίς να περιμένει τον νόμο να τιμωρήσει πρώτα τη γυναίκα για αυτό που συνέβη.

Σε πρώτο βαθμό, το εκπαιδευτικό ίδρυμα ανέστειλε τη Sara για τη διάρκεια της εσωτερικής του έρευνας, αλλά πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι το σχολείο αποφάσισε να αποβάλει τη γυναίκα για τις επιθετικές της ενέργειες εναντίον του ζώου.

Μέχρι στιγμής, η πρώην δασκάλα δεν έχει κάνει δημόσιες δηλώσεις για το τι συνέβη, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι το άλογο είναι σε καλή κατάσταση, παρά τις επιθέσεις που υπέστη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.