Δίκη Φιλιππίδη – Έκλαψε η Νίνου όταν διηγήθηκε την απώλεια των 6 παιδιών τους


Το απόλυτο πρόσωπο της σημερινής δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.Η Πρόεδρος προσπάθησε να προστατεύσει τη σύζυγο του ηθοποιού λέγοντας πως μια τέτοια ερώτηση είναι πολύ προσωπική. Η Ελπίδα Νίνου τότε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και είπε πως είναι μια γυναίκα που τίμησε την οικογένειά της και ότι έχασε 6 παιδιά στη προσπάθειά της να τεκνοποιήσει. Επίσης ανέ…

... Νίνου τότε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και είπε πως είναι μια γυναίκα που τίμησε την οικογένειά της και ότι έχασε 6 παιδιά στη προσπάθειά της να τεκνοποιήσει. Επίσης ανέφερε με δάκρυα στα μάτια πως για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, Δημήτρη, έμεινε 9 μήνες στο...

Το απόλυτο πρόσωπο της σημερινής δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

  • Όπως ανέφερε ο Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Το Πρωινό», η ίδια ξέσπασε σε κλάματα και κατέρρευσε, όταν ένορκος την ρώτησε αν γνώριζε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Πρόεδρος προσπάθησε να προστατεύσει τη σύζυγο του ηθοποιού λέγοντας πως μια τέτοια ερώτηση είναι πολύ προσωπική. Η Ελπίδα Νίνου τότε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και είπε πως είναι μια γυναίκα που τίμησε την οικογένειά της και ότι έχασε 6 παιδιά στη προσπάθειά της να τεκνοποιήσει. Επίσης ανέφερε με δάκρυα στα μάτια πως για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, Δημήτρη, έμεινε 9 μήνες στο κρεβάτι, γιατί δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να χάσει και άλλο παιδί. Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη τόνισε επιπλέον πως άφησε τη δουλειά της για να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της και του άνδρα της.

  • Η κατάσταση ήταν δύσκολη για όλους μέσα στη δικαστική αίθουσα και ζητήθηκε η διακοπή της συνεδρίασης προσωρινά.

 

Πριν απο λίγο η έδρα επέστρεψε και συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.