«Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό!» – Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη


Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον φανερό εκνευρισμό του, καθώς ενώ βρισκόταν στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης με την παράσταση “Αντιγόνη”, με τον ήχο από τη συναυλία του Ρόκκου, δεν μπορούσαν να παίξουν οι ηθοποιοί, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του.Το πρωί λοιπόν της Πέμπτης 8/9 μέσα από το Πρωινό, ο Στέλιος Ρόκκος, δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του ηθοποι…

...ού, ζητώντας συγγνώμη για αυτή την αναστάτωση, και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ευθύνεται για ότι συνέβη. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ «Όταν από Κατερίνα γίνεσαι απλώς κατίνα» - "Έσφαξαν" με το γάντι οι χρήστες...

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον φανερό εκνευρισμό του, καθώς ενώ βρισκόταν στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης με την παράσταση “Αντιγόνη”, με τον ήχο από τη συναυλία του Ρόκκου, δεν μπορούσαν να παίξουν οι ηθοποιοί, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του.

Το πρωί λοιπόν της Πέμπτης 8/9 μέσα από το Πρωινό, ο Στέλιος Ρόκκος, δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του ηθοποιού, ζητώντας συγγνώμη για αυτή την αναστάτωση, και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ευθύνεται για ότι συνέβη.

Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου

«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη για αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.