Ποιο το έξυπνο κόλπο με τις κάρτες δωματίου στα ξενοδοχεία που λίγοι ξέρουν


Ποιο το έξυπνο κόλπο με τις κάρτες δωματίου στα ξενοδοχεία που λίγοι ξέρουν;Μικρά «μυστικά» που δεν γνωρίζουν οι πελάτες αλλά κάνουν την παραμονή μας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πιο εύκολη.Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις κάρτες του δωματίου και ανοίγουν την πόρτα και ανάβουν το φως όταν τις τοποθετήσουμε στις υποδοχές.Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται μόνο αυτή η καρτούλα να ανάβει τα φώτα του δω…

...ματίου;Σύμφωνα με το Metro, φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για να έχεις ρεύμα. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε κάρτα που χωράει στην ειδική υποδοχή μπορεί να λειτουργήσει.Αν και το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς την κάρτα που σου έδωσαν (δεν θα...

Ποιο το έξυπνο κόλπο με τις κάρτες δωματίου στα ξενοδοχεία που λίγοι ξέρουν;

Μικρά «μυστικά» που δεν γνωρίζουν οι πελάτες αλλά κάνουν την παραμονή μας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου πιο εύκολη.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις κάρτες του δωματίου και ανοίγουν την πόρτα και ανάβουν το φως όταν τις τοποθετήσουμε στις υποδοχές.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται μόνο αυτή η καρτούλα να ανάβει τα φώτα του δωματίου;

Σύμφωνα με το Metro, φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για να έχεις ρεύμα. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε κάρτα που χωράει στην ειδική υποδοχή μπορεί να λειτουργήσει.

Αν και το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς την κάρτα που σου έδωσαν (δεν θα την χάσεις κιόλας), οποιαδήποτε άλλη κάρτα μπορεί να σου λύσει τα χέρια.

Μπορείς, για παράδειγμα, να αφήσεις το φως ανοιχτό ή να φορτίσεις τις συσκευές σου όσο λείπεις ή αν έχεις παρέα και βγεις, δεν θα αφήσεις τον άλλον στα σκοτάδια.

Ο λόγος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα, είναι ότι στην ουσία πιέζει προς τα κάτω τον διακόπτη του ρεύματος, παρά το ότι έχει κάποιο ειδικό τσιπ αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο φως.

Δοκίμασέ το την επόμενη φορά και θα σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή και τη διαμονή!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.