«Είμαι βαθιά λυπημένος…»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θρηνεί τον χαμό της Βασίλισσας Ελισάβετ!


Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και πένθους βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 8/9 ολόκληρος ο πλανήτης και πιο συγκεκριμένα η Ευρώπη, καθώς έφυγε από τη ζωή η γυναίκα σύμβολο της βασιλείας στην ιστορία των γαλαζοαίματων, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης σε ολόκληρη την ιστορία, σε ηλικία 96 ετών.Μετά τα συγκινητικά λόγια της πρωθυπουργού της Αγγλίας για την τεράστια αυτή απώλεια, τα συλλυπ…

...ητήρια τους θέλησαν να δώσουν και ηγέτες άλλων κρατών, και μεταξύ αυτών ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε με τη σειρά του να πει και αυτός λίγα λόγια με ανάρτησή του στα αγγλικά στο twitter.Τα συλλυπητήρια του Μητσοτάκη για τον θάνατό της Ελισάβετ«Είμαι...

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και πένθους βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 8/9 ολόκληρος ο πλανήτης και πιο συγκεκριμένα η Ευρώπη, καθώς έφυγε από τη ζωή η γυναίκα σύμβολο της βασιλείας στην ιστορία των γαλαζοαίματων, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης σε ολόκληρη την ιστορία, σε ηλικία 96 ετών.

Μετά τα συγκινητικά λόγια της πρωθυπουργού της Αγγλίας για την τεράστια αυτή απώλεια, τα συλλυπητήρια τους θέλησαν να δώσουν και ηγέτες άλλων κρατών, και μεταξύ αυτών ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε με τη σειρά του να πει και αυτός λίγα λόγια με ανάρτησή του στα αγγλικά στο twitter.

Τα συλλυπητήρια του Μητσοτάκη για τον θάνατό της Ελισάβετ

«Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Το καθήκον, η υπηρεσία και η αφοσίωση που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της βασιλείας της δεν ήταν απλώς υποδειγματικά αλλά εξαιρετικά» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.