Αλλάζουν όλα μετά το θάνατο της Ελισάβετ – Ο εθνικός ύμνος, το νόμισμα και η γυναίκα που θα πάρει τον τίτλο της Νταιάνα


Μεγάλη αναταραχή αλλά και αλλαγές έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς με μια σειρά από ενέργειες θα δούμε διαφορετικό νόμισμα, εθνικό ύμνο ενώ θα αλλάξουν και κάποιοι τίτλοι μεταξύ της βασιλικής οικογένειας. Η μεγαλύτερη φυσικά από αυτές θα είναι η στέψη του γιου της Καρόλου ως βασιλιά, ενώ σήμερα αναμένεται και το διάγγελμά του.Πέρα από τον τίτλο, η βασίλισσ…

...α κληροδοτεί στον Πρίγκιπα Κάρολο και την αμύθητη περιουσία της αποτελούμενη από πολλά εκατομμύρια δολάρια, γη, ακίνητα και φυσικά το βασιλικό ανάκτορο στο οποίο και θα μετακομίσει. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ ...

Μεγάλη αναταραχή αλλά και αλλαγές έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς με μια σειρά από ενέργειες θα δούμε διαφορετικό νόμισμα, εθνικό ύμνο ενώ θα αλλάξουν και κάποιοι τίτλοι μεταξύ της βασιλικής οικογένειας. Η μεγαλύτερη φυσικά από αυτές θα είναι η στέψη του γιου της Καρόλου ως βασιλιά, ενώ σήμερα αναμένεται και το διάγγελμά του.

Πέρα από τον τίτλο, η βασίλισσα κληροδοτεί στον Πρίγκιπα Κάρολο και την αμύθητη περιουσία της αποτελούμενη από πολλά εκατομμύρια δολάρια, γη, ακίνητα και φυσικά το βασιλικό ανάκτορο στο οποίο και θα μετακομίσει.

Οι αλλαγές που θα γίνουν μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ζαμπούνης μίλησε στην Super Κατερίνα και αποκάλυψε αυτές τις αλλαγές. Τόνισε αρχικά ότι σε καμία περίπτωση ο Κάρολος δεν θα μπορέσει να αγγίξει τη δημοφιλία της μητέρας του στην κοινή γνώμη ενώ έκρινε πως στον θάνατο της Ελισάβετ συνέβαλε και η πίκρα της για το σκάνδαλο Χάρι – Μέγκαν.

Σε ό,τι αφορά τη νέα μέρα που ξημερώνει στη Μεγάλη Βρετανία αυτή έρχεται με αξιοσημείωτες αλλαγές. Άμεσα πρόκειται να εκτυπωθεί και να κοπεί νέο νόμισμα στο οποίο θα αντικατασταθεί η μορφή της Ελισάβετ με αυτή του Καρόλου.

Ο βρετανικός εθνικός ύμνος αναδιαμορφώνεται και από «God Save the Queen» μετατρέπεται σε «God Save the King». Τέλος, αλλάζουν οι στολές των ανδρών στα σώματα ασφαλείας καθώς μέχρι πρότινος έφεραν τα αρχικά της ηγεμόνα. Και σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθούν από τα αρχικά του διαδόχου της στον θρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.