Ο Πετράκος για τον θάνατο της Ελισάβετ- «Τώρα που αυτή πέθανε σε ποιο σώμα θα μπει να …»


Και μέσα σε όλα, έχουμε και το Γρηγόρη Πετράκο να φιλοσοφεί και να κρίνει όσους ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Και είχαμε καιρό να τον δούμε να λέει να γράφει τις εξυπνάδες του.«Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…» Αναρωτιέται και πραγματικά …

είναι σοβαρός λόγος για να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ. Facebook Twitter WhatsApp Viber Facebook MessengerΤο διαβάσαμε εδώ

Και μέσα σε όλα, έχουμε και το Γρηγόρη Πετράκο να φιλοσοφεί και να κρίνει όσους ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Και είχαμε καιρό να τον δούμε να λέει να γράφει τις εξυπνάδες του.

«Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…» Αναρωτιέται και πραγματικά είναι σοβαρός λόγος για να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.