Είδε ένα πλάσμα να κολυμπάει στην πισίνα της! Αμέσως άρπαξε την κάμερα και… έπαθε σοκ! (Video)


Βλέποντας μια άδεια πισίνα, ένα πλάσμα άδραξε την ευκαιρία να κολυμπήσει με μια γυναίκα να το καταγράφει με την κάμερα της και να παθαίνει σοκ! Επίσης, τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άνδρας, ο οποίος θέλησε να καταγράψει με κάμερα την βουτιά που έκανε από βράχο μέσα στη θάλασσα!Παρ’όλο που ήταν παράξενο να βλέπει ένα τέτοιο πλάσμα στην πισίνα της, φαινόταν αδύνατο να το διώξει. Κατέγραψε με την κ…

...άμερα της τον ξεχωριστό τρόπο που κολυμπούσε. Μπορεί να έδειχνε παράξενο στην αρχή, αλλά όσο πιο πολύ το παρατηρούσε, τόσο πιο ενδιαφέρον γινόταν. Δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί την πισίνα της εκείνη τη μέρα, αλλά το ζώο την εξέπληξε και δεύτερη φορά.Αφού ήταν ευπρόσδεκτο μία...

Βλέποντας μια άδεια πισίνα, ένα πλάσμα άδραξε την ευκαιρία να κολυμπήσει με μια γυναίκα να το καταγράφει με την κάμερα της και να παθαίνει σοκ! Επίσης, τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άνδρας, ο οποίος θέλησε να καταγράψει με κάμερα την βουτιά που έκανε από βράχο μέσα στη θάλασσα!

Παρ’όλο που ήταν παράξενο να βλέπει ένα τέτοιο πλάσμα στην πισίνα της, φαινόταν αδύνατο να το διώξει. Κατέγραψε με την κάμερα της τον ξεχωριστό τρόπο που κολυμπούσε. Μπορεί να έδειχνε παράξενο στην αρχή, αλλά όσο πιο πολύ το παρατηρούσε, τόσο πιο ενδιαφέρον γινόταν. Δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί την πισίνα της εκείνη τη μέρα, αλλά το ζώο την εξέπληξε και δεύτερη φορά.

Αφού ήταν ευπρόσδεκτο μία φορά, τότε πρέπει να ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να το σταματήσει από το να επιστρέψει.

Όταν άρχισε να έρχεται για κολύμπι μέρα παρά μέρα, σύντομα έγινε συνήθεια και με την οικογένεια της το συνήθισαν. Μόλις δείτε πόσο γλυκό είναι αυτό το πλασματάκι μέσα στην πισίνα, θα καταλάβετε γιατί δεν το έδιωξαν!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.