Γυρνά ο Τοτός νευριασμένος από το σχολείο: Το ανέκδοτο της ημέρας (8/9)


Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (8/9) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.Γυρνάει ο Τοτός απ’ το σχολείο νευριασμένος.–Γιατί έχεις νεύρα; τον ρωτάει η μαμά του.–Αυτή η δασκάλα μας όλο εμάς ρωτάει: Πόσο κάνουν 2 και 2, τι τρώει το κουνέλι, πόσα πόδια έχει ο βάτραχος…. Όλο απορίες είναι. Πως έγινε δασκάλα δεν ξέρω…Μια μέρα η δασκάλα στο σχολείο βάζει…

...α δεν ξέρω…Bonus ανέκδοτοΜια μέρα η δασκάλα στο σχολείο βάζει έκθεση με θέμα «Μια συνηθισμένη μέρα».Ο Τοτός έγραψε:«Το πρωί ξυπνάω, πλένομαι, ντύνομαι, τρώω πρωινό, πηδάω τη βεράντα, πάω σχολείο, γυρνάω σπίτι, τρώω μεσημεριανό, κάνω τα μαθήματά μου, βλέπω τηλεόραση, τρώω βραδινό...

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (8/9) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να το δούμε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Γυρνάει ο Τοτός απ’ το σχολείο νευριασμένος.

–Γιατί έχεις νεύρα; τον ρωτάει η μαμά του.

–Αυτή η δασκάλα μας όλο εμάς ρωτάει: Πόσο κάνουν 2 και 2, τι τρώει το κουνέλι, πόσα πόδια έχει ο βάτραχος…. Όλο απορίες είναι. Πως έγινε δασκάλα δεν ξέρω…

Ανέκδοτο 8/9

Bonus ανέκδοτο

Μια μέρα η δασκάλα στο σχολείο βάζει έκθεση με θέμα «Μια συνηθισμένη μέρα».

Ο Τοτός έγραψε:

«Το πρωί ξυπνάω, πλένομαι, ντύνομαι, τρώω πρωινό, πηδάω τη βεράντα, πάω σχολείο, γυρνάω σπίτι, τρώω μεσημεριανό, κάνω τα μαθήματά μου, βλέπω τηλεόραση, τρώω βραδινό και κοιμάμαι.

Την επόμενη μέρα ξυπνάω, πλένομαι, ντύνομαι τρώω πρωινό, πηδάω τη βεράντα, πάω σχολείο, γυρνάω σπίτι, τρώω μεσημεριανό, κάνω τα μαθήματά μου, βλέπω τηλεόραση, τρώω βραδινό και κοιμάμαι.»

Μόλις το βλέπει αυτό η δασκάλα του Τοτού λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και κρίνει ότι πρέπει να δει τους γονείς του Τοτού για να καταλάβει τι του συμβαίνει.

Αποφασίζει λοιπόν να πάει σπίτι του.

Φτάνει στο σπίτι και χτυπά το κουδούνι. Ανοίγει τη πόρτα μια κυρία.

– Καλησπέρα. Εσείς είστε ασφαλώς η μητέρα του Τοτού, λέει η δασκάλα.

– Όχι, εγώ είμαι η Βεράντα! λέει η κυρία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.