Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αφήστε ήσυχο Πέτρο και Ελπίδα» [video]


Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το κίνημα #metoo, η ηθοποιός είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη, την οποία και εξέφρασε δημόσια.Η Βάνα Μπάρμπα είπε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρ…

...ια της Δικαιοσύνης. Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν από πίσω τους συνέχεια, όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους.Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει, η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν...

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το κίνημα #metoo, η ηθοποιός είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη, την οποία και εξέφρασε δημόσια.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της.

Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν από πίσω τους συνέχεια, όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους.

Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει, η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου»;

«Αν η Δικαιοσύνη το αποφανθεί, τότε θα πρέπει να λυπηθούμε και τις γυναίκες. Μέχρι τώρα κάνουμε τηλεδίκες και δικάζουμε εμείς», σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.