Βρήκε μια παλιά φωτογραφία από τότε που ήταν κοριτσάκι – Όταν όμως πρόσeξε τι υπάρχει στο φόντο, πάγωσε!


Έχετε κοιτάξει ποτέ παλιές φωτογραφίες και συνειδητοποιήσατε ότι υπάρχει κάτι που δεν είχατε προσeξει ποτέ πριν; Αυτό συνέβη στην Anastassia Perets, όταν κοίταζε ένα παλιό οικογενειακό άλμπουμ. Έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του εαυτού της όταν ήταν 4 χρονών, με μια περίεργη φιγούρα στο φόντο. Στην αρχή δεν ήξερε τι να κάνει με αυτήν, επειδή δεν θυμόταν κανέναν να είναι στο ίδιο σπίτι, στην οικογένε…

...ια μαζί της.Η Αναστασία είπε στο Redbook: «Νόμιζα ότι ήταν καθρέφτης ή κάτι άλλο, αλλά όταν την παρατήρησα περαιτέρω κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι. Είχα φρικάρει τόσο, που άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω, μέχρι που οι γείτονες ανησύχησαν. Όταν η Anastassia αργότερα ρώτησε τους γονείς της...

Έχετε κοιτάξει ποτέ παλιές φωτογραφίες και συνειδητοποιήσατε ότι υπάρχει κάτι που δεν είχατε προσeξει ποτέ πριν; Αυτό συνέβη στην Anastassia Perets, όταν κοίταζε ένα παλιό οικογενειακό άλμπουμ. Έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του εαυτού της όταν ήταν 4 χρονών, με μια περίεργη φιγούρα στο φόντο. Στην αρχή δεν ήξερε τι να κάνει με αυτήν, επειδή δεν θυμόταν κανέναν να είναι στο ίδιο σπίτι, στην οικογένεια μαζί της.

Η Αναστασία είπε στο Redbook: «Νόμιζα ότι ήταν καθρέφτης ή κάτι άλλο, αλλά όταν την παρατήρησα περαιτέρω κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι. Είχα φρικάρει τόσο, που άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω, μέχρι που οι γείτονες ανησύχησαν. Όταν η Anastassia αργότερα ρώτησε τους γονείς της για τη φωτογραφία που είχε τραβηχτεί στο σπίτι τους, της είπαν ότι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ πριν αυτό το παιδί.

Αργότερα, όταν η κοπέλα επισκέφτηκε έναν μέντιουμ, χωρίς να του το ζητήσει, της είπε ότι το πνεύμα μιας νεαρής κοπέλας την ακολουθούσε. Ανατριχιαστικό! Φυσικά, αυτή η ιστορία έχει παγώσει το αίμα πολλών και έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Παράλληλα δείτε και μια μητέρα, η οποία βγάζει μια τελευταία φωτογραφία την ετοιμοθάνατη κόρη της και ένας «Φύλακας Άγγελος» εμφανίζεται στη φωτογραφία.

Ένας ιστότοπος που σχετίζεται με φωτογραφίες φαντασμάτων, Haleyisaghost, πιστεύει ότι ο λογαριασμός της Anasstassia είναι μάλλον λίγο πιο θολός και πιθανότατα να ακολουθείται από ένα πνεύμα. Είναι σπάνιο μια φωτογραφία να παρουσιάζει ένα φάντασμα τόσο καθαρά. Συνήθως θα φαίνεται σαν μια μουντζούρα, έντονο φως ή κάποια άλλη ξεθωριασμένη εμφάνιση.

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό το καθιστά πιο δύσκολο για να το πιστέψει κανείς. Το Ghostsnghouls, είναι ένας άλλος ιστότοπος που σχετίζεται με την ανταλλαγή υπερφυσικών ιστοριών στον κόσμο. Είναι πολύ καχύποπτοι για αυτή την παλιά φωτογραφία. Επισημαίνουν ότι το κορίτσι στο παρασκήνιο έχει μια πολύ επίπεδη εμφάνιση, σαν να είναι αφίσα.

Αναφέρουν επίσης ότι μοιάζει αρκετά με την Carol-Anne από τις ταινίες Poltergeist. Σίγουρα, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν αυτή η ιστορία είναι πραγματική ή όχι, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, παραμένει ακόμα ανατριχιαστική!

Βρήκε μια παλιά φωτογραφία από τότε που ήταν κοριτσάκι - Όταν όμως πρόσeξε τι υπάρχει στο φόντο, πάγωσε!

Η φωτογραφία αυτής της μητέρας σόκαρε το Facebook και την κατέβασαν από παντού! Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε πλάκα

Μια μητέρα αντιμετωπίζει πιθανή οριστική απαγόρευση πρόσβασης από το Facebook μετά από δημοσίευση φωτογραφίας της κόρης της στη παραλία. Η Jill White, φωτογράφος από τη Βόρεια Καρολίνα, αποφάσισε να αναπαραστήσει τη διάσημη διαφήμιση της Coppertone του 1953 με την κόρη της στη παραλία.

Στην πρωτότυπη διαφήμιση της Coppertone, ένα σκυλάκι τραβάει το κάτω μέρος από το μαγιό του μικρού κοριτσιού, εκθέτοντας το ποπό του παιδιού. Στην αναπαράσταση της White, η δίχρονη κόρη της και μια φίλη της ποζάρουν για τη φωτογραφία. Η φίλη της κόρης της τραβάει προς τα κάτω το μαγιό του κοριτσιού.

«Δημοσίευσα τη φωτογραφία στη σελίδα της Coppertone στο Facebook,» δήλωσε η White σε συνέντευξή της. «Θεωρήσαμε ότι θα είναι χαριτωμένο, εξαιτίας της παλιάς διαφήμισης της Coppertone και η γραμμή του μαυρίσματος φαινόταν η ίδια.» Το Facebook όμως δεν θεώρησε τη φωτογραφία χαριτωμένη ή κατάλληλη, όταν έγινε από κάποιον χρήστη αναφορά.

Στη White δόθηκε η επιλογή να διαγράψει τη φωτογραφία, να αλλάξει τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας ή να το αγνοήσει. «Ε λοιπόν εγώ το αγνόησα,» αναφέρει η White. «Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα εμπίπτει στα κριτήρια της γύμνιας ή της ποpνογραφίας και αν διαβάζετε τους όρους χρήσης στις ρυθμίσεις, πουθενά δεν δηλώνεται ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι τέτοιο.» Παράλληλα δείτε άλλο ένα απίστευτο περιστατικό με μια κοπέλα που την έδιωξαν λόγω της εμφάνισής της από το εστιατόριο, η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook.

24ωρη απαγόρευση πρόσβασης στο λογαριασμό της στο Facebook

Το Facebook αποκρίθηκε με 24ωρη απαγόρευση πρόσβασης στο λογαριασμό της White. Δεν μπορούσε να κάνει δημοσιεύσεις από το προσωπικό της προφίλ ή την σελίδα που διατηρεί για λογαριασμό της εταιρείας της. Το Facebook ισχυρίζεται ότι «μπορεί να αφαιρέσει περιεχόμενο που παραβιάζει τη Δήλωση Δικαιωμάτων και Ευθυνών. Αν μία δημοσίευση παραβιάζει τους όρους χρήσης, ο χρήστης μπορεί να λάβει μια προειδοποίηση ή ο λογαριασμός του απενεργοποιηθεί, ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η παράβαση.»

Όταν η White απέκτησε πάλι πρόσβαση στο λογαριασμό, δημοσίευσε μια επεξεργασμένη έκδοση της φωτογραφίας. «Δημοσίευσα μια άλλη φωτογραφία, αυτή τη φορά με ένα μεγάλο emoji στη περιοχή του μαγιό,» αναφέρει η White. «Τώρα επανεξετάζεται ξανά για γύμνια και ποpνογραφία.» Αν το Facebook θεωρήσει την επεξεργασμένη φωτογραφία ακατάλληλη, η White θα μπορούσε να αντιμετωπίσει απαγόρευση πρόσβασης για πάντα, αναφέρει το NBC News.

Η White πιστεύει ότι καμία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ποpνογραφικές. «Μισώ τη ποpνογραφία και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό. Ποτέ δε θα δημοσίευα μια ποpνογραφική φωτογραφία,» δηλώνει ρητά η White. To Facebook ισχυρίζεται ότι η αρχική φωτογραφία δεν αφαιρέθηκε επειδή θεωρήθηκε ποpνογραφική, αλλά επειδή έδειχνε τα γuμνά οπiσθια της κόρης της, μία παράβαση της πολιτικής του Facebook.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.