Φτυστή ο Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η μητέρα του ηθοποιού και πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά


Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια ιδιαίτερη αγάπη, όπως κάθε γιος, στη μητέρα του, πάνω στην οποία θα στήσει το βασικό χαρακτήρα της νέας παραγωγής, που ανακοίνωσε για τον ΑΝΤ1, με την κυρία Χαρίκλεια να είναι ολόιδια ο γιος της.Ο Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επ…

...ίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή.Η... ολόιδια και αγαπημένη του κυρία ΧαρίκλειαΜετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική...

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια ιδιαίτερη αγάπη, όπως κάθε γιος, στη μητέρα του, πάνω στην οποία θα στήσει το βασικό χαρακτήρα της νέας παραγωγής, που ανακοίνωσε για τον ΑΝΤ1, με την κυρία Χαρίκλεια να είναι ολόιδια ο γιος της.

Ο Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή.

Η… ολόιδια και αγαπημένη του κυρία Χαρίκλεια

Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996, για να ακολουθήσει η υπόλοιπη πορεία του.

Η κυρία Χαρίκλεια είναι ένα πραγματικά αγαπημένο πρόσωπο της ζωής του, με τον Σεφερλή πάντοτε να συγκινείται και να αναφέρεται με πολλή τρυφερότητα, όταν μιλά για εκείνη. Οι δυο τους, πάντως, είναι… σαν φωτοτυπία στο πρόσωπο στις λίγες φορές, που έχει εμφανιστεί δημόσια.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.