Ο «Ρουβίκωνας» καταγγέλλει τον Μαρινάκη ότι «επικήρυξε την οργάνωση» στον «κόσμο της νύχτας»

Σεπτέμβριος 30, 2018Ένα από τα αρχηγικά μέλη του «Ρουβίκωνα» καταγγέλλει με δημόσια ανάρτηση του, αλλά και με αποστολή σχετικού μηνύματος προς τα Piperata.gr, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει «επικηρύξει» την οργάνωση τους …


Διαβάστε περισσότερα...

Ένα από τα αρχηγικά μέλη του «Ρουβίκωνα» καταγγέλλει με δημόσια ανάρτηση του, αλλά και με αποστολή σχετικού μηνύματος προς τα Piperata.gr, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει «επικηρύξει» την οργάνωση τους με αντίτιμο 1.500 ευρώ για οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και στην ανάρτηση του, ο εφοπλιστής μέσω δύο δικών του ανθρώπων, από τον επιχειρηματικό κύκλο, προσφέρει σε ανθρώπους της «νύχτας» το εν λόγω αντίτιμο, προκειμένου να αποκομίσει οποιεσδήποτε πληροφορίες, τις οποίες πρόκειται να χρησιμοποιήσει για δημοσιογραφικούς σκοπούς στα ΜΜΕ τα οποία ελέγχει.

Σύμφωνα με το αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα», όμως, η «έρευνα για δημοσιογραφικούς σκοπούς» δεν αποκλείεται να είναι για προκάλυψη συμμορίτικων κινήσεων… σε βάρος της οργάνωσης!

Το διαβάσαμε εδώ

Το διαβάσαμε εδώΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.