Στέφανος Μάνος: «Να πληρώνουν τη νοσηλεία οι ανεμβολίαστοι που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ»

1 Οκτωβρίου, 2022


Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Στέφανος Μάνος αναρωτήθηκε δημοσίως αν πρέπει οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους στα κρατικά νοσοκομεία.Το ενδεχόμενο να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους οι ανεμβολίαστοι αν τυχόν χρειαστούν διασωλήνωση σε ΜΕΘ φέρνει στον δημόσιο διάλογο ο Στέφανος Μάνος.Με σχετικό άρθρο του αλλά και tweet, o πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ (στην κυβέρνηση του Κωνστ…

...αντίνου Μητσοτάκη) υπογραμμίζει ότι “το ερώτημα είναι αν οι ανεμβολίαστοι πρέπει όταν νοσούν από covid-19 να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ δωρεάν ή αν πρέπει να συμμετέχουν στη δαπάνη νοσηλείας τους. Mήνες η πολιτεία τους εκλιπαρεί να εμβολιαστούν και αυτοί αρνούνται”.Ακραία, αν μην τι...

Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Στέφανος Μάνος αναρωτήθηκε δημοσίως αν πρέπει οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους στα κρατικά νοσοκομεία.

Το ενδεχόμενο να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους οι ανεμβολίαστοι αν τυχόν χρειαστούν διασωλήνωση σε ΜΕΘ φέρνει στον δημόσιο διάλογο ο Στέφανος Μάνος.

Με σχετικό άρθρο του αλλά και tweet, o πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ (στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) υπογραμμίζει ότι “το ερώτημα είναι αν οι ανεμβολίαστοι πρέπει όταν νοσούν από covid-19 να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ δωρεάν ή αν πρέπει να συμμετέχουν στη δαπάνη νοσηλείας τους. Mήνες η πολιτεία τους εκλιπαρεί να εμβολιαστούν και αυτοί αρνούνται”.

Ακραία, αν μην τι άλλο, πρόταση καθώς σε σχετική εφαρμογή της θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου για άλλες κατηγορίες πολιτών οι οποίο δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες. Ενας μοτοσυκλετιστής που δεν φοράει κράνος, σαφώς και δικαιούται δωρέαν περίθαλψη και νοσηλεία αν τυχόν τραυματιστεί.

Το ερώτημα είναι αν οι ανεμβολίαστοι πρέπει όταν νοσούν από covid-19 να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ δωρεάν ή αν πρέπει να συμμετέχουν στη δαπάνη νοσηλείας τους. Mήνες η πολιτεία τους εκλιπαρεί να εμβολιαστούν και αυτοί αρνούνται

Τα πάντα στη ζωή έχουν ένα κόστος https://t.co/iLuJP69jtU

— Stefanos Manos (@StefanosManos) November 3, 2021

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.