«Μαμά, μην πηδήξεις θέλω να με δεις γαμπρό»: Τα λόγια του γιου της 48χρονης Ευρυδίκης πριν πέσει από τη γέφυρα

1 Οκτωβρίου, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο γιος της 48χρονης Ευρυδίκης, από την Ευρυτανία, που αγνοείται εδώ και οχτώ ημέρες, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι η μητέρα του είχε αποπειραθεί ν’ αυτοκτονήσει, λίγες μέρες πριν την εξαφάνισή της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδικότερα, ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος είναι συντετριμμένος, παρ…

...δικότερα, ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος είναι συντετριμμένος, παραδέχτηκε ότι η μητέρα του είχε βρεθεί σε άλλη γέφυρα (σ.σ. Γέφυρα Επισκοπής στην Ευρυτανία) σε μία προσπάθειά της να αυτοκτονήσει και υπογράμμισε πως το περιστατικό δεν ήταν μια ημέρα πριν την εξαφάνισή της, ενώ...



Ο γιος της 48χρονης Ευρυδίκης, από την Ευρυτανία, που αγνοείται εδώ και οχτώ ημέρες, μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι η μητέρα του είχε αποπειραθεί ν’ αυτοκτονήσει, λίγες μέρες πριν την εξαφάνισή της.



Πως απέτρεψε την αυτοκτονία ο γιος της 48χρονης Ευρυδίκης

Ειδικότερα, ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος είναι συντετριμμένος, παραδέχτηκε ότι η μητέρα του είχε βρεθεί σε άλλη γέφυρα (σ.σ. Γέφυρα Επισκοπής στην Ευρυτανία) σε μία προσπάθειά της να αυτοκτονήσει και υπογράμμισε πως το περιστατικό δεν ήταν μια ημέρα πριν την εξαφάνισή της, ενώ την είχε σώσει ο ίδιος, λέγοντάς της “μαμά μην πέσεις, δε θα με δεις γαμπρό.”

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά, με τις έρευνες των αρχών να έχουν πέσει σε τοίχο. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εξετάζεται το σημείωμα να μην το έγραψε η αγνοούμενη, αλλά κάποιος άλλος, γι’ αυτό και πρόκειται να εξεταστεί από γραφολόγο.

Η 48χρονη γυναίκα, λίγο καιρό πριν την εξαφάνισή της, είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό.

Η δικηγόρος της, Βαλεντίνη Μέτου, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την περασμένη Τετάρτη, επεσήμανε ότι την περασμένη εβδομάδα της τηλεφώνησε η 48χρονη μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της.



“Η γυναίκα είχε προβλήματα στον γάμο της κι αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μου είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες. Την τελευταία φορά τη χτύπησε μέσα στο ιατρείο, όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου. Η Ευρυδίκη απευθύνθηκε στην αστυνομία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της κι επειδή λιποθύμησε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο”, σημείωσε η δικηγόρος.

Και συμπλήρωσε ότι “στον σύζυγο της 48χρονης επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα και του απαγορεύτηκε να την πλησιάζει στα 50 μέτρα. Εκείνος, όμως, την ίδια μέρα, πήγε στο σπίτι της μητέρας της 48χρονης, παραβιάζοντάς τα. Η Ευρυδίκη τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, όμως, δεν προχώρησε στη μήνυση, καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της τελικά θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου”.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.