Δείτε τι θα γίνει αν βουτήξετε ένα αβγό σε ξίδι και μετά σε σιρόπι!


Δείτε τι μπορεί αν συμβεί αν βουτήξεις ένα αβγό σε ξίδι και μετά σε σιρόπι! Ένα ιδιαίτερα περίεργο βίντεο, που δείχνει ένα αβγό να μεγαλώνει διαρκώς σε όγκο καθώς βυθίζεται σε διάφορα υλικά, έγινε vir…Δείτε τι μπορεί αν συμβεί αν βουτήξεις ένα αβγό σε ξίδι και μετά σε σιρόπι! Ένα ιδιαίτερα περίεργο βίντεο, που δείχνει ένα αβγό να μεγαλώνει διαρκώς σε όγκο καθώς βυθίζεται σε διάφορα υλικά, έγινε viral στο Twitter.

Δείτε επίσης: Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα στις πλαστικές συσκευασίες;

Αρχικά, το αβγό βυθίζεται σε ένα ποτήρι με ξίδι και μένει εκεί για μία μέρα. Ύστερα, το βγάζουν από εκεί και είναι εμφανώς πολύ πιο μεγάλο από ένα κλασικό αβγό και μοιάζει να είναι κάπως λαμπερό. Έπειτα, βυθίζεται σε ένα ποτήρι με σιρόπι σφενδάμου και μένει εκεί πάλι για μία μέρα. Στη συνέχεια, βυθίζεται σε ένα ποτήρι με νερό και μπλε βαφή. Ύστερα από μία ακόμα μέρα, το αβγό είναι πλέον μπλε, είναι ακόμα μεγαλύτερο και μοιάζει να μπορεί να σπάσει, καθώς αναπηδά σαν τρελόμπαλα.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αληθινό το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Kάνει ένεση σε ένα αβγό και βάζει το… σπέρμα του! Το αποτέλεσμα είναι εφιαλτικό!

Κάνει ένεση σε ένα αβγό και βάζει το… σπέρμα του! Το αποτέλεσμα είναι εφιαλτικό!

Η ανθρώπινη περιέργεια μας έχει οδηγήσει σε πειράματα που με τη σειρά τους άλλαξαν τελείως την πορεία μας πάνω στον πλανήτη, αν κρίνουμε όμως από το παρακάτω βίντεο, κάποιες φορές θα ήταν καλύτερα να μέναμε στα… αβγά μας!

Για όσους από εσάς έχετε δει το Spiderman ή άλλα παρόμοια comic/ταινίες, σίγουρα θα είστε εξοικειωμένοι με την ιδέα της μίξης ανθρώπινου και ζωικού DNA. Ξεπερνώντας όμως την σφαίρα της φαντασίας, οι πιθανότητες το αποτέλεσμα να είναι σούπερ-ήρωας είναι μηδαμινές…

Μαθητές έριξαν ούρα και σπέρμα σε φαγητό καθηγητών!

undefined

Μαθητές στο Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορούνται ότι μαγείρεψαν κρέπες κατά τη διάρκεια διαγωνισμού μαγειρικής στο σχολείο τους και αφού έριξαν μέσα ούρα και σπέρμα τα σέρβιραν στους καθηγητές τους για να τα φάνε.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη στο Hyatts Middle School, κατά την διάρκεια του μαθήματος Global Gourmet, το οποίο περιελάμβανε και διαγωνισμό μαγειρικής.

ύμφωνα με τις κατηγορίες των καθηγητών, οι μαθητές έφτιαξαν τις επίμαχες κρέπες, τις οποίες θα δοκίμαζε η κριτική επιτροπή των καθηγητών.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα του διαγωνισμού, κυκλοφόρησε ένα video που έδειχνε μαθητές να προσθέτουν κατά την διάρκεια της παρασκευής του φαγητού ακαθαρσίες.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια των καθηγητών, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ο Brad Koffel, εκπρόσωπος ενός από τους κατηγορούμενους, είπε στο 10TV: «Μπορεί το βίντεο αυτό να ήταν πλάκα και να μην έχουν μπει ποτέ οι ακαθαρσίες στο φαγητό».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κατηγορίες θα μπορούσε να είναι
επίθεση κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς το περιστατικό συνέβη σε σχολείο και εναντίον καθηγητή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...