Έχει γίνει σκιά του εαυτού της, είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι: Δύσκολες ώρες για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, δεν απαντάει σε κανέναν

7 Οκτωβρίου, 2025


Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameE…

Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.

Δύο χρόνια μετά την τραγωδία στην οικογένεια της μεγάλης κωμικού Γεωργίας Βασιλειάδου, με τον θάνατο της εγγονής της, και η κόρη της σπουδαίας ηθοποιού Φωτεινή Αποστολίδη ανεβαίνει τον δικό της σιωπηλό γολγοθά με την απώλεια της πολυαγαπημένης της κόρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.