
Την κέρδισε ο έρωτας και η οικογένεια
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameElement.style.cssText = “width:0px!important;height:0px!important;”);
r.aries = r.aries || {};…
Την κέρδισε ο έρωτας και η οικογένεια
Στην κατηγορία «πού χάθηκες εσύ;» ανήκει δίχως αμφιβολία η Μάντυ Λάμπου. Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες του πρόσφατος παρελθόντος, την οποία κάποτε αποθέωσε ακόμη και ο Βλάσης Μπονάτσος!
Αφορμή για να επιστρέψει στο μυαλό μας υπήρξε μια σχετική ανάρτηση από τη σελίδα στο facebook του cult battles. Από εκείνη την μαγική εποχή που η λαμπερή Μάντυ παρουσίαζε το «Ok» στο MAD και μάλιστα είχε επιλεγεί να είναι και η πρώτη παρουσιάστρια η οποία πέρασε από αυτή τη θέση.
Έχοντας απέναντί της μία περσόνα με το εκτόπισμα του Βλάση Μπονάτσου, η αλήθεια είναι ότι είναι διακριτή μια αρχική αμηχανία. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επρόκειτο και για πρεμιέρα, ε; Ωστόσο πολύ γρήγορα βρήκε τα πατήματά της και για κάτι παραπάνω από μία δεκαετία έδειξε το πολύπλευρο ταλέντο της.
