Φοινικούντα: Πάνω από πέντε ώρες η απολογία του 22χρονου φερόμενου εκτελεστή – Αρνείται ότι σκότωσε τους δύο άνδρες

20 Οκτωβρίου, 2025


Πάνω από πέντε ώρες διήρκεσε η απολογία του 22χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε την προηγούμενη Κυριακή τους δύο άνδρες σε κάμπινγκ της Φοινικούντας.Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Δημήτρη Γκαβέλα, δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν μπήκε καν στο χώρο του κάμπινγκ.Σημειώνεται ότι λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (19/10) μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας ο δεύτε…


Πάνω από πέντε ώρες διήρκεσε η απολογία του 22χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε την προηγούμενη Κυριακή τους δύο άνδρες σε κάμπινγκ της Φοινικούντας.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Δημήτρη Γκαβέλα, δεν ήταν αυτός που πυροβόλησε, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν μπήκε καν στο χώρο του κάμπινγκ.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (19/10) μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας ο δεύτερος κατηγορούμενος για να απολογηθεί, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα ρούχα του φερόμενου δράστη

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος κατονομάστηκε ως φυσικός αυτουργός από τον συνομήλικό του που παραδόθηκε στις Αρχές και έχει ισχυριστεί ότι ήταν συνεργός.

Παράλληλα, αναγνωρίστηκε σε ειδική αίθουσα στη ΓΑΔΑ από τον 33χρονο ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα του φονικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.