Ελένη 34 ετών: Πρόσφατα πήρα διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχω με 3 άντρες – Μήπως πρέπει να νιώθω ένοχη;


Η Ελένη 34 ετών έχει διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχω με 3 άντρες, και μας αποκαλύπτει…
Πρόσφατα, συνειδητοποίησα, ότι αρκετό χρόνο είχα περάσει μόνη μου, γι’ αυτό αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στ…Η Ελένη 34 ετών έχει διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχω με 3 άντρες, και μας αποκαλύπτει…

Πρόσφατα, συνειδητοποίησα, ότι αρκετό χρόνο είχα περάσει μόνη μου, γι’ αυτό αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Έκλεισα διακοπές σε νησί και πέρασα καταπληκτικά. Άλλη μια αληθινή ιστορία: Κάτια, 36 ετών: Ενώ ήμουν έγκυος, ο άντρας μου και η ξαδέρφη μου έκαναν σχέση. Δεν θα χωρίσω για χάρη του παιδιού

Την πρώτη μέρα γνώρισα κάποιον στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Τα είπαμε και συναντηθήκαμε για φαγητό. Ήταν, επίσης, χωρισμένος και λίγο μεγαλύτερός μου.

Το τελευταίο βράδυ των διακοπών του πήγαμε βόλτα στην παραλία χέρι-χέρι. Ήξερα, ότι θέλαμε και οι δύο το ίδιο. Το ένα έφερε το άλλο και καταλήξαμε στο δωμάτιό μου.

Το “κρεβάτι” με έκανε να αισθανθώ και πάλι νέα. Πέρασε όλη τη νύχτα μαζί μου, στο κρεβάτι μου. Δεν το είχα κάνει τόσο καιρό και αισθάνθηκα τέλεια. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και είχε ήδη φύγει να προλάβει την πτήση του χωρίς να μου αφήσει το τηλέφωνό του.

Πληγώθηκα, αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ μαζί του. Πιο πολύ κόλλησα στο ότι μου είχε λείψει το “κρεβάτι” τόσο καιρό. Αποφάσισα, ότι η ζωή μου έπρεπε να αλλάξει.

Η Ελένη 34 ετών έχει  διαζύγιο και αυτό το καιρό

Υπάρχει κάποιος, που βλέπω συχνά στο πάρκο, όταν πάω βόλτα το σκυλάκι μου. Πολλές φορές σταματάει και μιλάμε, αλλά την τελευταία φορά, που τον είδα, τον κάλεσα σπίτι μου για ένα ποτάκι.

Είναι παντρεμένος, αλλά δεν φάνηκε να κωλύεται. Μόλις μπήκαμε σπίτι, άφησα το φόρεμά μου να πέσει δείχνοντάς του τί κρύβεται από κάτω.

Δεν το περίμενε, αλλά το θέαμα τον άναψε και τον έκανε να ξεχάσει τις αναστολές του. Με φίλησε και με έριξε στο κρεβάτι. Από τότε κάνουμε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός. Έχω προσθέσει στο πρόγραμμα δύο άντρες ακόμα – όλοι παντρεμένοι. Από κει, που δεν είχα κανέναν, τώρα έχω τρεις.

Η αδελφή μου έχει τρομοκρατηθεί. Αναρωτιέται, γιατί το κάνω. Δεν την αφορά, όμως. Θα κάνω ό, τι θέλω.

Μήπως πρέπει να αισθάνομαι ένοχη και δεν το ξέρω;

Τάνια, 34 ετών: Ο εραστής μου απατάει και έμενα και την γυναίκα του με άλλη

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Τάνια έχει σχέση εδώ και 4 χρόνια με έναν παντρεμένο. Εκείνος μένει στην ίδια πόλη με την Τάνια, καθώς εργάζεται εκεί αλλά η οικογένειά του μένει σε άλλη πόλη. Όταν επισκέφτηκε τον σύντροφο της Τάνιας η γυναίκα του, η Τάνια συστήθηκε ως συνάδελφος του, που είναι κιόλας. Η Τάνια ανακάλυψε πως υπάρχει κι άλλη γυναίκα στη ζωή του συντρόφου της, πέρα από την σύζυγό του και την ίδια. Κι εκείνη η γυναίκα είναι συνάδελφός του αλλά δεν ξέρει για τη σχέση της Τάνιας μαζί του. Η Τάνια θα αποκαλύψει την σχέση του εραστή της με την άλλη συνάδελφό του στην γυναίκα του για να μείνει δικός της.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Βούλα, 34 ετών: Η αδελφή μου έκανε παιδί με τον πρώην μου. Αυτός τώρα με θέλει πίσω

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας:

Λένα, 36 ετών: Έβαλα τον αδερφό μου να την πέσει στην κόρη του άνδρα μου για να διεκδικήσω την περιουσία

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα, 36 ετών, είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με έναν 62χρονο που έχει και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Η κόρη του δεν χωνεύει την Λένα γιατί φοβάται ότι θα της φάει την περιουσία και έφερε τη μητέρα της από το εξωτερικό για να διεκδικήσουν μαζί την περιουσία του πατερά της. Η Λένα έβαλε τον αδερφό της να κάνει τα γλυκά μάτια στην κόρη του άνδρα της και να της «γυρίσει το κεφάλι» για την περιουσία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας:

Κάτια, 34 ετών: Έγινα φίλη με την γυναίκα του εραστή μου για να μην την αφήσω να κάνει παιδί μαζί του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια, 34 ετών, είναι παντρεμένη 7 χρόνια και έχει ένα παιδί 5 ετών. Από την γέννα και μετά σταμάτησε να βλέπει τον άντρα της ερωτiκά. Πριν έναν χρόνο γνώρισε έναν συνάδελφο του συζύγου της ο οποίος είναι παντρεμένος αλλά δεν έχει παιδί και είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί. Επειδή ζηλεύει και τον θέλει μόνο δικό της έγινε φίλη με την γυναίκα του ώστε να μην τους αφήσει να κάνουν παιδί μαζί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Εύη, 32 ετών: Για να εκδικηθώ την πρώην κουνιάδα μου θα τα φτιάξω με τον άνδρα της

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας:

Βέτα, 32 ετών: Η κουμπάρα μου, φλερτάρει τον άντρα μου. Για εκδίκηση θα πω στον άντρα της ότι τον απατά

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βέτας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βέτα είναι παντρεμένη 4 χρόνια και από την αρχή αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κουμπάρα της. Τον τελευταίο καιρό υποψιάζεται ότι φλερτάρει τον σύζυγο της και για να την εκδικηθεί θέλει να πει στον άντρα της πως τον απατάει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βέτας:

Στέλλα, 34 ετών: Χώρισα και τώρα που ο πρώην μου τα έχει με άλλη, τον θέλω ξανά

Η Στέλλα είναι 34 ετών και αποκαλύπτει στην Κατερίνα Καινούργιου και στους συνεργάτες της πως χώρισε εξαιτίας της μητέρας της αλλά τώρα που ο πρώην της έχει σχέση με άλλη κοπέλα, τον θέλει πάλι πίσω.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Στέλλας:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
Προηγούμενο άρθροΟι Αμερικάνοι σκότωσαν τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους!