«Μας έστησαν καρτέρι για να μας σκοτώσουν»: Η οδύνη της μητέρας της 56χρονης που δολοφονήθηκε στα Βορίζια

3 Νοεμβρίου, 2025


Ανείπωτη θλίψη και πολλά ερωτήματα κυριαρχούν στα Βορίζια του Ηρακλείου Κρήτης, μετά το μακελειό που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1 Νοεμβρίου 2025) και στοίχισε τη ζωή σε έναν 39χρονο άνδρα και μια 57χρονη γυναίκα, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από πυροβολισμούς.Η μητέρα της 56χρονης που σκοτώθηκε έφυγε από το χωριό υπό το φόβο αντιποίνων.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ανείπωτη θλίψη και πολλά ερωτήματα κυριαρχούν στα Βορίζια του Ηρακλείου Κρήτης, μετά το μακελειό που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1 Νοεμβρίου 2025) και στοίχισε τη ζωή σε έναν 39χρονο άνδρα και μια 57χρονη γυναίκα, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από πυροβολισμούς.

Συγκλονίζει η μητέρα της 56χρονης Ευαγγελίας που δολοφονήθηκε στα Βορίζια

Η μητέρα της 56χρονης που σκοτώθηκε έφυγε από το χωριό υπό το φόβο αντιποίνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.