Λαμπρόπουλος σε Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είσαι σε φάση που ψάχνεις άντρα;» – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

14 Νοεμβρίου, 2025


Το βράδυ της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Στην αγκαλιά του Φάνη, βρέθηκε ως καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη, γεμάτη χιούμορ, κατά την οποία προχώρησε και σε μία εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το βράδυ της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Στην αγκαλιά του Φάνη, βρέθηκε ως καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη, γεμάτη χιούμορ, κατά την οποία προχώρησε και σε μία εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για την προσωπική της ζωή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.