Αλλεπάλληλες οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό»: 210.000€ η μία και 200.000 η άλλη – Στοιχεία για τις 2 μεζονέτες του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας


Σαν κεραυνός εν αιθρία έχουν σκάσει οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA ο οργανισμός είχε πλεόνασμα κάθε έτος που κυμαίνονταν από 500.000 έως 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα φαίνεται να είχαν δύο μεζονέτες.Συγκεκριμένα το ένα σπίτι εξ’ αυτών βρίσκεται στη Ραφήνα και αγοράστηκε το 2004 με το σ…

... Κόσμου: Τα ακίνητα και οι πραγματικές αξίεςΣυγκεκριμένα το ένα σπίτι εξ’ αυτών βρίσκεται στη Ραφήνα και αγοράστηκε το 2004 με το συμβόλαιο να αναγράφειτην αντικειμενική αξία των 67.000 ευρώ. Ωστόσο, από μια έρευνα αγοράς προκύπτει πως το σπίτι είχε πραγματική αξία κοντά στις...

Κιβωτός του κόσμου: Νέες αποκαλύψεις για τα οικονομικά του πατέρα Αντώνιο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έχουν σκάσει οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA ο οργανισμός είχε πλεόνασμα κάθε έτος που κυμαίνονταν από 500.000 έως 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα φαίνεται να είχαν δύο μεζονέτες.

Κιβωτός του Κόσμου: Τα ακίνητα και οι πραγματικές αξίες

Συγκεκριμένα το ένα σπίτι εξ’ αυτών βρίσκεται στη Ραφήνα και αγοράστηκε το 2004 με το συμβόλαιο να αναγράφειτην αντικειμενική αξία των 67.000 ευρώ. Ωστόσο, από μια έρευνα αγοράς προκύπτει πως το σπίτι είχε πραγματική αξία κοντά στις 200.000 ευρώ.

Ένα χρόνο αργότερα, η οικογένεια του πατέρα Αντωνίου προχωρά και στην αγορά ενός ακόμη σπιτιού. Μεζονέτα και αυτή στη Βραυρώνα. Το συμβόλαιο ανέφερε τιμή αγοράς περίπου 70.000 ευρώ με πραγματική αξία στις 210.000 ευρώ.

 

Το επόμενο έτος, το σπίτι πουλήθηκε σε άτομο – εργαζόμενο στην Κιβωτό του Κόσμου. Η αγορά έγινε μέσω ενός άτυπου δανείου και όχι με επίσημη πράξη, ή τραπεζικό έγγραφο, αλλά με την… προφορική δέσμευση ότι τα χρήματα θα κρατούνταν από τον μισθό του αγοραστή μέχρι την εξόφληση του δανείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών ερωτηθείς για το αν θα ξεκινήσει φορολογικός έλεγχος τόνισε πως «θα ήθελα η διοίκηση που θα αναλάβει να δούμε τι θα ζητήσει από την κυβέρνηση».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.