Εργατικό δυστύχημα στη ΣΤΑΣΥ: Δεύτερη τραγωδία στον ίδιο χώρο – «Καταπλακώθηκε από υλικά 300 κιλών»
26 Νοεμβρίου, 2025

Το πρωί της Τετάρτης 26/11 σημειώθηκε ακόμη ένα εργατικό δυστύχημα στη ΣΤΑΣΥ, όταν αρχιτεχνίτης τροχαίου υλικού έχασε τη ζωή του μετά από καταπλάκωση από βαρύ εξάρτημα που ζύγιζε πάνω από 300 κιλά. Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το συγκεκριμένο αμαξοστάσιο λειτουργεί με εντελώς ακατάλληλες και μη ασφαλείς συνθήκες.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το πρωί της Τετάρτης 26/11 σημειώθηκε ακόμη ένα εργατικό δυστύχημα στη ΣΤΑΣΥ, όταν αρχιτεχνίτης τροχαίου υλικού έχασε τη ζωή του μετά από καταπλάκωση από βαρύ εξάρτημα που ζύγιζε πάνω από 300 κιλά. Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το συγκεκριμένο αμαξοστάσιο λειτουργεί με εντελώς ακατάλληλες και μη ασφαλείς συνθήκες.
Στάση εργασίας και συγκέντρωση στη ΣΤΑΣΥ για τον εργαζόμενο που σκοτώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ
Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.