Καφέ της Χαράς: Η Μπουλίτσα άνοιξε «πυρ»! Η «σπόντα» κατά του Χάρη Ρώμα!


Η Μπουλίτσα από το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε πυρ και η «σπόντα» που πέταξε κατά του Χάρη Ρώμα! Η μικρή Μπουλίτσα έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που όλοι αγαπήσαμε και σύντομα θα δούμε στις οθό…Η Μπουλίτσα από το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε πυρ και η «σπόντα» που πέταξε κατά του Χάρη Ρώμα!

Η μικρή Μπουλίτσα έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που όλοι αγαπήσαμε και σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας το νέο κύκλο!

Η Χριστίνα Αρχοντή, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει μεγαλώσει και περιμένει πως και πως να ενταχθεί στο καστ της σειράς του ΑΝΤ1!

Η Μπουλίτσα ρωτήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» για τη σειρά και εκείνη δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της και on camera! Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει spoiler για το νέο κύκλο! Δείτε την φωτογραφία…

Η Χριστίνα Αρχοντή τόνισε:

«Έχουμε μιλήσει με τον κύριο Ρώμα, προς το παρόν μου έχει πει να λέω ότι δεν ξέρω. Ίσως να ρωτήσετε το ίδιο καλύτερα για λεπτομέρειες.

Ελπίζω κάτι να έχει στο νου του και για μένα, γιατί αν δεν έχει θα στεναχωρηθώ και θα πληγωθώ. Και όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πρόσωπα που με αγαπάνε και περιμένουν να με δουν κι εμένα.

Είμαι κι εγώ μέλος του καστ, δεν ξέρω πώς θα γινόταν να λείπει κάποιος σεναριακά. Εκείνοι ξέρουν»!

Μπουλίτσα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
Προηγούμενο άρθροΓυναίκα έχει 19 δάχτυλα στα πόδια και 12 στα χέρια! Είναι Μάγισσα λένε..[photos][video]