Απίστευτα πλάνα: 10 πολύ παράξενα πράγματα που εντοπίστηκαν live στον ουρανό! (video)


Περίεργα φώτα, πτήσεις αντικειμένων από το πουθενά, σμήνη πουλιών και εντόμων, ακόμη και ορατοί δορυφόροι που κινούνται γύρω από την Γη έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς από διάφορους πολίτες που κατέγραφ…

...αν μέσω των κινητών τους ζωντανά αυτά τα συχνά... εξωγήινα φαινόμενα.Εθελόντρια βρήκε παρατημένο σκυλάκι και το υιοθέτησε! Μετά έγινε το απίστευτο...Παλαιότερα οι θεωρίες συνωμοσίας που συνόδευαν τέτοια περιστατικά απασχολούσαν την πλειοψηφία του κόσμου, όμως δεν είναι και...

Περίεργα φώτα, πτήσεις αντικειμένων από το πουθενά, σμήνη πουλιών και εντόμων, ακόμη και ορατοί δορυφόροι που κινούνται γύρω από την Γη έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς από διάφορους πολίτες που κατέγραφαν μέσω των κινητών τους ζωντανά αυτά τα συχνά… εξωγήινα φαινόμενα.

Εθελόντρια βρήκε παρατημένο σκυλάκι και το υιοθέτησε! Μετά έγινε το απίστευτο…

ουρανο-αντικειμενα

Παλαιότερα οι θεωρίες συνωμοσίας που συνόδευαν τέτοια περιστατικά απασχολούσαν την πλειοψηφία του κόσμου, όμως δεν είναι και σήμερα λίγες οι περιπτώσεις που ακούγονται διάφορα -“κουλά” και μη- γύρω από τις απίστευτες εικόνες που μπορεί να συλλάβει ο καθένας μέσω της τεχνολογίας.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.