Κόψτε το μαρούλι με μία κίνηση σε 1 δευτερόλεπτο


Η σαλάτα είναι η εύκολη λύση όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο να μαγειρέψουμε. Ένα γρήγορο κρύο πιάτο μάς λύνει τα χέρια και μπορούμε να φάμε στο πι και φι, χωρίς να χρειαστεί να καταφεύγουμε σε ανθυγιεινές…

... λύσεις και παραγγελίες απ’ έξω. Δείτε τι πρέπει να προσέχετε όταν τρώτε έτοιμες σαλάτες.Ένα κόλπο του TikΤok κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα για τους λάτρεις του μαρουλιού. Στο βιντεάκι ο χρήστης @nutritionbabe μάς δείχνει τον πιο γρήγορο τρόπο για να χωρίσουμε ένα μαρούλι σε φύλλα,...

Η σαλάτα είναι η εύκολη λύση όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο να μαγειρέψουμε. Ένα γρήγορο κρύο πιάτο μάς λύνει τα χέρια και μπορούμε να φάμε στο πι και φι, χωρίς να χρειαστεί να καταφεύγουμε σε ανθυγιεινές λύσεις και παραγγελίες απ’ έξω. Δείτε τι πρέπει να προσέχετε όταν τρώτε έτοιμες σαλάτες.

Ένα κόλπο του TikΤok κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα για τους λάτρεις του μαρουλιού. Στο βιντεάκι ο χρήστης @nutritionbabe μάς δείχνει τον πιο γρήγορο τρόπο για να χωρίσουμε ένα μαρούλι σε φύλλα, έτοιμο για κόψιμο.

Είναι πραγματικά πανεύκολο. Δεν χρειάζεστε καν μαχαίρι! Παίρνουμε ένα ολόκληρο μαρούλι, το κρατάμε από την κάτω μεριά του και το χτυπάμε με δύναμη πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Ασκώντας πίεση στο λαχανικό από κάτω προς τα πάνω, καταφέρνουμε να το χωρίσουμε σε φύλλα με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο!

Το επόμενο βήμα είναι το καλό πλύσιμο, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση είτε ολόκληρο, μέσα σε σάντουιτς, είτε ψιλοκομμένο μέσα στις σαλάτες σας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.