Η φάρσα με τα αυγά, που θα σας κάνει να… κλάψετε στα γέλια


Οι φάρσες πολλές φορές μας φτιάχνουν τη διάθεση. Υπάρχουν μάλιστα, κάποια κανάλια στο You Tube, τα οποία έχουν βίντεο με φάρσες που προκαλούν πολύ γέλιο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ για τον θάμνο που κά…

...νει τους περαστικούς να ουρλιάζουν.Ένα τέτοιο κανάλι είναι και το κανάλι "Απλά για Γέλιο", το ελληνικό κανάλι στο Youtube του Just For Laughs Gags.Εμείς διαλέξαμε ένα βίντεο από το κανάλι που αφορά σε μία πλάκα με αυγά.Η φάρσαΣυγκεκριμένα, ένας κύριος ο οποίος υποτίθεται έχει σπασμένο πόδι...

Οι φάρσες πολλές φορές μας φτιάχνουν τη διάθεση. Υπάρχουν μάλιστα, κάποια κανάλια στο You Tube, τα οποία έχουν βίντεο με φάρσες που προκαλούν πολύ γέλιο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ για τον θάμνο που κάνει τους περαστικούς να ουρλιάζουν.

Ένα τέτοιο κανάλι είναι και το κανάλι “Απλά για Γέλιο“, το ελληνικό κανάλι στο Youtube του Just For Laughs Gags.

Εμείς διαλέξαμε ένα βίντεο από το κανάλι που αφορά σε μία πλάκα με αυγά.

Η φάρσα

Συγκεκριμένα, ένας κύριος ο οποίος υποτίθεται έχει σπασμένο πόδι και είναι με πατερίτσες ζητάει από τα ανυποψίαστα θύματα να τον βοηθήσουν να βάλει το παπούτσι του καθώς όμως περνάει η κυρία με τα αυγά η πατερίτσα γλιστράει και ρίχνει κάτω την κυρία αλλά πέφτει και ο κύριος με αποτέλεσμα το θύμα να προσπαθεί να βοηθήσει μια τον έναν και μια τον άλλον.

Δείτε εδώ το βίντεο

Μια απίθανη ιστορία ενός γάμου είναι αυτή που ακολουθεί όταν ο γαμπρός έφυγε τρέχοντας από την εκκλησία λίγο πριν ο ιερέας αρχίσει το μυστήριο!

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε από το Youtube, θα δείτε μια φάρσα που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τι συνέβη;

Όπως θα δείτε και εσείς, ένα ζευγάρι ήταν έτοιμο να παντρευτεί. Την στιγμή, όμως, που ο ιερέας ζήτησε τις βέρες από τον γαμπρό, τότε, εκείνος έκανε τον ανήξερο, στρέφοντας το βλέμμα του προς τον αδελφό του. Ωστόσο, ούτε εκείνος ήξερε τίποτα.

Μετά από λίγο, όμως, ο γαμπρός θυμήθηκε ότι οι βέρες ήταν αφημένες στο σπίτι. Μόλις ο ιερέας του είπε να πάει να τις πάρει, ο γαμπρός έφυγε, τρέχοντας, αφήνοντας (κυριολεκτικά) στα κρύα του λουτρού τη νύφη. Φυσικά, ήταν μια φάρσα των δύο αδελφών που κατέγραψαν με βίντεο, προκαλώντας το γέλιο όλων των προσεκλημένων.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.