Άρης Σερβετάλης: «Ο Άγιος Νεκτάριος με προσκάλεσε να βρω την σύνδεση μου με τον Θεό»


Άρης Σερβετάλης: «Ο Άγιος Νεκτάριος με προσκάλεσε να βρω την σύνδεση μου με τον Θεό»

...λης μέσα από τη μελέτη του βίου του για την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού». Μετά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», ο ηθοποιός βρέθηκε στο Άγιον Όρος, για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.Άρης Σερβετάλης:...


Στην «επαφή» του με τον «Άγιο Νεκτάριο» αναφέρθηκε ο Άρης Σερβετάλης μέσα από τη μελέτη του βίου του για την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού».


Μετά την αποχώρησή του από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», ο ηθοποιός βρέθηκε στο Άγιον Όρος, για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Άρης Σερβετάλης: Τι δήλωσε για τον ρόλο του στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού»

Ο Άρης Σερβετάλης, για τον ρόλο του ως «Άγιος Νεκτάριος» στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», δήλωσε:


«Δεν είχα μελετήσει τον βίο του και μέσα από αυτήν την ταινία με προσκάλεσε σε αυτό το θυσιαστικό πνεύμα που διακατέχει τον Άγιο και μέσω της προσευχής, μου έδειξε έναν μυστικό δρόμο, όπως πριν και ο γέροντας, εσωτερικό, για να βρω κι εγώ, να αγωνιστώ να βρω την σύνδεση μου με τον Θεό. Εύχομαι τουλάχιστον οι βίοι των Αγίων να παρουσιάζονται είτε από μέσα από τον κινηματογράφο είτε την τηλεόραση, γιατί η εικόνα, καλώς ή κακώς, δεσπόζει στις κοινωνίες μας. Εύχομαι ο Άγιος Νεκτάριος που τόσο αγαπούσε την Υπεραγία Θεοτόκο να μας προστατεύει και να μας ευλογεί».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.