Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης – Αφόρητος πόνος για τον ηθοποιό

10 Δεκεμβρίου, 2025


Ο Γιάνννης Τσιμιτσέλης βρίσκεται στο νοσοκομείο όπως αποκάλυψε ο ίδιος
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameElement.style.cssText = “width:0px!important;height:0px!important…


Ο Γιάνννης Τσιμιτσέλης βρίσκεται στο νοσοκομείο όπως αποκάλυψε ο ίδιος

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» δημοσίευσε μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και αποκάλυψε πως έχει πνευμονία και κολικό στα νεφρά.

«Όταν η μαγεία της πνευμονίας συναντάει την ψυχολογία του κολικού στα νεφρά. Σήμερα θα είμαι εκτός εκπομπής, αλλά η εκπομπή θα βγει από την όμορφη Φλώρινα κανονικά», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε την ανάρτηση του:

Η πνευμονία και ο κολικός νεφρού μπορούν να εμφανιστούν ταυτόχρονα, παρότι είναι δύο εντελώς διαφορετικές παθήσεις. Η πνευμονία προκαλείται από λοίμωξη στους πνεύμονες, ενώ ο κολικός νεφρού οφείλεται σε πέτρα που φράζει τον ουρητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.